Γυναίκα

Αυτή είναι επόμενη τάση στο χρώμα μαλλιών που θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας

Ακούστε το άρθρο

Πολλές τάσεις δημιουργήθηκαν στα catwalks για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019 και κάποιες απο αυτές φαίνονται εξ᾽αρχής ότι ήρθαν για να μείνουν. Χωρίς αμφιβολία, το ροζ και το φούξια χρώμα, είναι οι πρωταγωνιστές της σεζόν. Βλέπουμε τις αποχρώσεις σε ρούχα, μακιγιάζ και πλέον και στα μαλλιά.

Από φέτος αρχίζουμε και βλέπουμε το ροζ σε όλες τις εκδοχές του, από ρομαντικό παστέλ μέχρι έντονο φούξια με πανκ επιρροές. Ο hair colorist των διασήμων, ο Βρετανός Josh Wood, έβαψε τα μαλλιά των μοντέλων για το show του Marc Jacobs σε παστέλ αποχρώσεις με το ροζ να επικρατεί κατά κράτος ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το μοντέλο Mariana Zaragoza με το ροδακινί χρώμα στα μαλλιά.

Το show του Marc Jacobs όμως δεν ήταν το μοναδικό show στο οποίο οι ροζ αποχρώσεις προτιμήθηκαν καθώς είδαμε και στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, την κόρη του Mick Jagger μαζί με την Zaragoza να έχουν αυτή τη φορά έντονα φούξια μαλλιά για το show Matty Bovan.

Στο ροζ χρώμα στα μαλλιά υποκλίνεται μέχρι και το Snapchat με ειδικό φίλτρο ροζ μαλλιών που λάνσαρε. Από ότι φαίνεται το ροζ είναι το χρώμα που θα επιτρέψει στις πιο ριψοκίνδυνες γυναίκες να πειραματιστούν με την εικόνα τους, με τον πιο διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις των σχεδιαστών

Αshley Williams S/S 2019

Marc Jacobs S/S 2019

Marc Jacobs S/S 2019

Marc Jacobs S/S 2019

Matty Bovan S/S 2019

Matty Bovan S/S 2019

Nicopanda S/S 2019

ΠΗΓΗ

Όλη η επικαιρότητα