Γυναίκα

Αυτή είναι η πιο hot απόχρωση για ξανθά μαλλιά φέτος

Ακούστε το άρθρο

Σου έχουμε ήδη μιλήσει για την απόχρωση “chocolate cake”, την πιο stylish απόχρωση για καστανά μαλλιά που προτείνουν οι ειδικοί για τη σεζόν που διανύουμε. Αν όμως εσύ επιμένεις στο ξανθό, σίγουρα θα χαρείς στο άκουσμα της είδησης ότι ο πλέον hot τόνος του ξανθού για το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι κι αυτός εμπνευσμένος από τη σοκολάτα!

Το White Chocolate Βlonde είναι το χρώμα που ζητούν τώρα από τους colorists τους οι fashion insiders. Πλούσιο, λαχταριστό και κρεμώδες, όπως και η λευκή σοκολάτα, το χρώμα αυτό είναι ένα καθαρό ξανθό, όχι πολύ ψυχρό και άκρως σοφιστικέ.

Το ιδανικό χρώμα σε όποια δεν έχει ακόμα τολμήσει το ξανθό

Η απόχρωση αυτή είναι τέλεια στις ξανθές αλλά αποτελεί και την ιδανική ευκαιρία για όσες δεν έχουν ακόμα κάνει τα μαλλιά τους εντελώς ξανθά να το τολμήσουν. Επειδή είναι πιο ζεστό από το κλασικό “παγωμένο”, σχεδόν λευκό ξανθό ταιριάζει και σε πιο σταρένιες επιδερμίδες και κατά συνέπεια σε γυναίκες που τα μαλλιά τους είναι φυσικά καστανά. Επίσης, δένει πολύ αρμονικά με τις μοντέρνες κουπ, όπως το μακρύ ή κοντό bob και τα μακριά κυματιστά χτενίσματα, αλλά και τα κοντά pixie cut.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💎Expensive blonde💎 #blondehair #bobhaircut #doubleprocess #olaplex #sharkfinshears #alfaparf #platinumblonde #healthyhair #luxehair #framar #nychairstylist #nychair #nyccolorist #nycblondespecialist #blondemaster #medusasalonny #brooklynhair #whitechocolatehair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🖤✨NYC Hair&Makeup✨🖤 (@hairpriestesskristina) στις

via

Όλη η επικαιρότητα