Ελλάδα

Αυτοκτονία 15χρονου στο Κερατσίνι – Ερευνάται αν επηρεάστηκε από βιντεοπαιχνίδια

Ακούστε το άρθρο

Το παιδί βρέθηκε κρεμασμένο στο πόμολο της ντουλάπας του – Οι αστυνομικοί ερευνούν το κινητό του τηλέφωνο  και τον υπολογιστή του

Μυστήριο έχει τυλίξει από χθες την υπόθεση της αυτοκτονίας του 15χρονου μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού του στο Κερατσίνι, όπου εντοπίστηκε από την έντρομη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο παιδί βρέθηκε κρεμασμένο στο πόμολο της ντουλάπας του, όπου έδωσε τέλος στη ζωή του με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από λουράκι σκύλου. Η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιο και είδε τον γιο της χωρίς τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καλέσει άμεσα για βοήθεια. Γείτονες που ήταν κοντά μπήκαν στο σπίτι και μαζί με τη μητέρα του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικό, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε τελικά ο θάνατος του.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά που ασχολούνται με την υπόθεση έκαναν έρευνα στο δωμάτιο του και προχώρησαν στην κατάσχεση του ηλεκτρονικού του υπολογιστή όπως επίσης και διαφόρων εγγράφων που εντοπίστηκαν. Η μητέρα του στην κατάθεση της στους αστυνομικούς ανέφερε πως ο γιος της έπαιζε αρκετά βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο.

Οι αστυνομικοί που κάνουν λόγο για αυτοχειρία του νεαρού θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται η αυτοκτονία του με κάποιο βιντεοπαιχνίδι, αν και προς το παρόν αυτό το σενάριο δεν είναι το επικρατέστερο.

Παράλληλα κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του άτυχου νεαρού, το οποίο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί σε ποιες ιστοσελίδες έμπαινε ο 15χρονος, ή αν είχε δεχτεί ποτέ ψυχολογική πίεση από τρίτους.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα