Γ Εθνική

Αυτοψία στο γήπεδο του ΠΑΟ Βάρδας: Ολικό λίφτινγκ στο «Γρ. Καλάκος»

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η ποδοσφαιρική δράση να έχει ανασταλεί όμως κάποιες ομάδες δεν κάθονται και ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι ο ΠΑΟ Βάρδας ο οποίος «σπέρνει για να θερίσει» όταν με το καλό ξεκινήσουν οι αγώνες.

Η «Μπάρτσα» συνεχίζει να λειτουργεί σε πλαίσια άκρως επαγγελματικά και παραπάνω από τα στάνταρ της κατηγορίας στην οποία βρίσκεται, με τη διοίκηση να έχει σχεδόν ολοκληρώσει την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου «Γρ. Καλάκος» το οποίο πλέον τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιτικού χώρου μοιάζει «στολίδι»

Πρόκειται για εργασίες οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς σπορ» θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Μεταμόρφωση σε όλα

Ο ΠΑΟΒ δεν στόχευσε απλά στην τοποθέτηση νέου φυσικού χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών, αλλά και στη βελτίωση της εικόνας του γηπέδου εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αρχικά, προχώρησε σε «λίφτινγκ» όλων των χώρων, τόσο του κεντρικού όσο και του βοηθητικού γηπέδου, έφτιαξε τα κιγκλιδώματα, τοποθέτησε στην εξέδρα νέα καθίσματα, ανακαίνισε τους χώρους των αποδυτηρίων, ενώ προστέθηκαν και 10 νέα όργανα γυμναστικής.

Τέλος, στα σκαριά είναι και η δημιουργία νέου ταρτάν στίβου περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της καλής δουλείας που έγινε από τους «πράσινους».

Δείτε φωτογραφίες:

Όλη η επικαιρότητα