Categories: Ψυχαγωγία

Αυτό είναι το καινούργιο ριάλιτι του STAR

Share

Έχει καταφέρει να κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όσες χώρες έχει προβληθεί προσφέροντας εξωτικό θέαμα και μοναδικές εικόνες. Σύντομα λοιπόν θα έρθει και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αφού το STAR κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του, ενώ υπήρξαν και άλλα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια που ήθελαν… και προσπάθησαν να το αποκτήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το STAR απέκτησε τα δικαιώματα του επιτυχημένου ταξιδιωτικού και περιπετειώδους ριάλιτι Peking Express, που «γεννήθηκε» το 2004 και συνεχίζει να προβάλλεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως και με πολλές αλλαγές μεταξύ τους. Στο Peking Express διαγωνίζονται ζευγάρια, που μπορεί να είναι είτε συγγενείς, είτε φίλοι, είτε συνεργάτες, είτε ακόμα και… πρώην σύντροφοι που δεν είναι πλέον μαζί αλλά συνεργάζονται για να κερδίσουν το έπαθλο.

Τα γυρίσματα γίνονται σε συναρπαστικά μέρη και δοκιμασίες που επιβάλλονται στα ζευγάρια είναι να βρεθούν στους τελικούς προορισμούς που τους αναθέτει η παραγωγή ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που θα τους παρουσιαστούν, γρηγορότερα από τα άλλα. Οι τελευταίοι που θα φτάσουν στον προορισμό αποκλείονται και επιστρέφουν… εξπρές στη χώρα τους. Η αγωνία, οι δυσκολίες ακόμα και της γλώσσας που δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τους κατοίκους, σε συνδυασμό με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον προσφέρουν πλούσια εικόνα και πολλά… ριάλιτι συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό. Το STAR λοιπόν μετά το ταξιδιωτικό Globetrotters αποφάσισε… διεκδίκησε… και απέκτησε το Peking Express που είναι… σκάλες δυσκολίες πιο πάνω με σκοπό να το βγάλει την επόμενη σεζόν. Ναι, καλά διαβάσετε, καθώς πρόκειται από τις πιο δύσκολες παραγωγές και χρειάζεται πολύς χρόνος προετοιμασίας. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα γυρίσματα θα γίνουν κάπου στα μέσα του 2022 ώστε οι τηλεθεατές να… επιβιβαστούν στο Peking Express μέσα από τη συχνότητα του STAR στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Πηγή: newsit.gr