Αχαϊα

Αχαϊα: Αυτό είναι το καπνογόνο που έφυγε από το γήπεδο και έκαψε μια ολόκληρη περιοχή (pics, video)

Ακούστε το άρθρο

Οι εικόνες από την Αχαϊα προκαλούν αίσθηση. Η φωτιά άρχισε να παίρνει διαστάσεις και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες. 29 συλλήψεις από την αστυνομία…

Αυτή είναι η φωτοβολίδα που πετάχτηκε από το γήπεδο της Αχαϊκής σε διπλανή έκταση με αποτέλεσμα να πιάσει γρήγορα φωτιά και να σημάνει συναγερμός χθες το απόγευμα στην Κάτω Αχαΐα. Οι Πυροσβέστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες που απειλούσαν σπίτια της περιοχής.

Οι 29 συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, εμπρησμό και χρήση κροτίδων και πυροτεχνημάτων. Η αστυνομία είχε κάνει 30 προσαγωγές μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς έξω από το γήπεδο της Κάτω Αχαΐας, όπου διεξάγετο ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Αχαϊκής και του Παναιγιαλείου, για το πρωτάθλημα της Δ΄ κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη ρίψη καπνογόνου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο και χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρής δύναμης της Πυροσβεστικής για να τεθεί υπό έλεγχο, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα είχε προηγηθεί ένταση κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το tempo24 δείχνουν ακριβώς την υπερπροσπάθεια των πυροσβεστών και των εθελοντών αλλά και το μπορεί να είχε συμβεί αν είχε ξεφύγει η φωτιά…

Πηγή: tempo24

Όλη η επικαιρότητα