Γ Εθνική

Αχαϊκή – ΠΑΟ Βάρδας 2-0: Θέλει ακόμα δουλειά…

Ακούστε το άρθρο

Φιλική ήττα με σκορ 2-0,  γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κάτω Αχαγιά, από την τοπική Αχαϊκή του Αλέξη Γαβριλόπουλου, ο ΠΑΟ Βάρδας . Με την εμφάνιση του ΠΑΟΒ, να μην έχει καμία σχέση με αυτή στο Αντίρριο κόντρα στον Αστέρα Ναυπάκτου την περασμένη Κυριακή! Κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του στο φινάλε του ματς και ο τεχνικός των «πρασίνων» Μίκι Τσίρκοβιτς: «Δεν βγάλαμε κανένα στοιχείο», με την Αχαϊκή, αποτυπώνοντας ανάγλυφα την εικόνα του Παμβουπρασιακού, ο οποίος έδειξε φανερά ανέτοιμος, αλλά και αρκετά «βαρύς», από τις προπονήσεις της προετοιμασίας. Μην ξεχνάμε ότι οι Ταύροι ξεκίνησαν πιο αργά τις προπονήσεις και σε συνδυασμό με την αναβολή τριών εβδομάδων της προετοιμασίας, το πρόγραμμα έχει αναπροσαρμοστεί. Με άλλα λόγια, η ομάδα δεν έχει περάσει ακόμα στο στάδιο του λεγόμενου φρεσκαρίσματος. Και επιπλέον, έχει κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακόμα είναι ανέτοιμοι. Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Νικολόπουλος, ξεκίνησε για πρώτη φορά σε παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, στο αρχικό σχήμα. Αυτό, σε συνδυασμό ότι και άλλα από τα λεγόμενα βασικά στελέχη, απέχουν πολύ ακόμα από τα επιθυμητά επίπεδα, παρουσιάζουν ένα σύνολο σε αυτά τα πρώτα φιλικά, το οποίο απέχει πολύ από τα συνήθη στάνταρντ αυτής της ομάδας. Οι γηπεδούχοι που ήθελαν πολύ τη νικη, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με τέρματα που σημείωσαν οι Πυρρής και Μπακάλης, προηγήθηκαν 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως γενικές γραμμές  έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, από το οποίο δεν έλλειψε ο εκνευρισμός. Μάλιστα προς τη λήξη, αποβλήθηκε ο υψηλόσωμος στόπερ της Αχαϊκής Ντιόγκο Σάντος, ο οποίος είχε μια αψιμαχία με τον Μιλεκάτο του ΠΑΟΒ!  Να σημειωθεί, ότι στο χ φιλικό της Κάτω Αχαγιάς, δεν αγωνίστηκαν καθόλου για τον Παμβουπρασιακό οι Βαζ, Παναγάκης και Φερεκίδης για προληπτικούς λόγους, ενδεικτικό και αυτό ότι ο Τσίρκοβιτς δεν θέλει να πιέσει τις καταστάσεις και στόχος του είναι να έχει όλους τους παίκτες του υγιείς και έτοιμους στην πρεμιέρα της 11ης Νοεμβρίου στην Πάτρα απέναντι στη Θύελλα, σε διάστημα ενός μήνα ουσιαστικά από σήμερα.

ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Π. Πολίτης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Νικολακόπουλος, Λιόσης, Τσιρίκος, Ντόμας, Σαμπανέι, Μικελάτος, Μακρής(ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν ακόμα και οι: Μάρκου, Καρμακόλιας, Θεοδωρόπουλος, Παλούμπης, Βασιλόπουλος, και Τρέμπτος).

*Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΒ, την ερχόμενη Τετάρτη στο Ριόλο κόντρα στον Πανμοβριακό, και την ερχομένη Κυριακή στη Γαστούνη κόντρα στον Αίαντα!

Πήρε Τσεκούρα για τα γκολπόστ

Ο Αχαιός γκολκίπερ της Παναχαϊκής Μάκης  Τσεκούρας, είναι ο αντικαταστάτης του Κ. Σταθόπουλου, αποτελώντας το δίδυμο των γκολκίπερ  με το Χρ. Βορύλλα! . Ο Μάκης Τσεκούρας είναι γεννηθείς στις 6/9/2002 και συμμετείχε έως τώρα στην προετοιμασία της Παναχαϊκής, έχοντας υπογράψει τον περασμένο Ιανουάριο επαγγελματικό συμβόλαιο, προερχόμενος από την Κ-19 της ομάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Δαβουρλή Κ’ 92 και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για δύο χρόνια στον Παναιτωλικό από όπου ήρθε στην συνέχεια και πάλι στην Παναχαϊκή, και τώρα στον ΠΑΟΒ.

Όλη η επικαιρότητα