Ηλεία

Α. Παπαδάκος: «Η σιωπή είναι χρυσός κ. Κωνσταντόπουλε»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΦΙΝΑ
Ακούστε το άρθρο

Ενώ θα έπρεπε να βάλουν πλάτη για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και της Ηλείας, τους τσιγκλάει η φιλοδοξία και η αμετροέπεια.

Με την πρόταση Ανδρέα Παπαδάκου και τη σύμφωνη γνώμη της 6ης ΥΠΕ, με την ανοικτή πρόσκληση στους φορείς των Δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ήλιδας και Πύργου για ανάλογες δράσεις, βγήκαν τα πιστόλια της ενημέρωσης και του “όλα τα ξέρω” να ρίξουν λάσπες…Λάσπη Νο1: Πόσα μέλη έχει ο ΣΦΙΝΑ;

Απάντηση: Τι τους κόφτει; Συνεχώς και απαντώντας στα δημοσιεύματα οι άνθρωποι του Δ.Σ. τους απαντάνε “Ελάτε στο Δ.Σ. του Οκτωβρίου να δείτε τα μέλη, τους φίλους και τα υπόλοιπα”. Δικαίωμά τους. Έχει λοιπόν ο ΣΦΙΝΑ 450 μέλη. Τελεία και παύλα. 450 μέλη.

Λάσπη Νο2: Τι έκανε με τις δωρεές και τα χρήματα -εννοεί Συνδρομές- ο ΣΦΙΝΑ;

Απάντηση: Κ. Κωνσταντόπουλε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας έχει κάνει 2 φορολογικές δηλώσεις και έχει λογαριασμό επίσημο στην τράπεζα Πειραιώς επομένως ο συνεχής, καθημερινός και ανοικτός έλεγχος είναι στο DNA μας. Εσύ; Μπορείς να δώσεις στοιχεία πώς έχεις τέτοια δημοσιότητα; Επίσης για να μην υπεκφεύγω ο ΣΦΙΝΑ έχει μαζέψει από δωρεές 2 χρόνια λειτουργίας ακριβώς 3.425€ και τα μέλη του δίνουν από 10€ κάθε έτος λειτουργίας. Τι κάναμε με τις δωρεές και τα έσοδα; Σας απαντάμε λοιπόν κ. Κωνσταντόπουλε: α) Βάλαμε τα οδοιπορικά για 8 μήνες σε Γιατρό να έρχεται από την Πάτρα. β) Καλύψαμε Νομικά τις “επιθέσεις” εναντίον εργαζομένων από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. γ) Κάναμε με δικά μας έξοδα αποστολές σε εξωτερικό (Λίβανος) και στο εσωτερικό (πχ. Καρδίτσα) υγειονομικό και άλλο υλικό. Έχουμε κάνει και άλλα πολλά που ο απολογισμός μας γίνεται στις 2 Γενικές Συνελεύσεις μας που λόγω κορονοϊού είναι μόνο 2. Είστε υπεράνω του Νόμου για τα Σωματεία; Είστε υπεράνω των μελών του ΣΦΙΝΑ; Δεν μας τα λέτε καλά.

Από την άλλη μεριά φιλοξενούμαστε στα γραφεία του Ανδρέα Παπαδάκου και ο Σύλλογος δεν πληρώνει ρεύμα, ενοίκιο, κοινόχρηστα και καμία μα καμία μηνιαία επιβάρυνση.

Πάμε τώρα στα πιο σοβαρά:

α) Ο Ανδρέας Παπαδάκος θα συνεργαστεί ως Αναπληρωτής Δήμαρχος με όλους τους φορείς να ενισχύσει τους νέους Γιατρούς με 1000€. Νόμιμα και Μάγκικα. Επειδή ο ΣΦΙΝΑ δεν έχει τόσα χρήματα ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ οτι θα τα δώσει ο ίδιος ως δωρεά. Βάζει το όνομά του μπροστά να είναι σίγουροι όλοι ότι θα δοθούν τα χρήματα για ενίσχυση των Γιατρών.

β) Μιλάει συνεχώς με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη. Θα υπάρξει και εκεί θεσμική και τεχνική κάλυψη.

Πάμε τώρα στις λασπούλες:

  1. Δεν υπάρχει περίπτωση Ιδιωτικοποίησης ή συμμετοχή σε ΣΔΙΤ του Ανδρέα Παπαδάκου ή του ΣΦΙΝΑ σε Νοσοκομείο της Ελλάδας ή της Αμαλιάδας, πιο συγκεκριμένα. Ο Ανδρέας Παπαδάκος έχει χρήματα, δεν κάνει δουλειές στην Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος του ΠΑΚ – δεν ξέρω αν γνωρίζεις τα αρχικά του κ. Κωνσταντόπουλε- και η Υγεία είναι πρωταρχικό αγαθό, ΔΗΜΟΣΙΟ για τον απλό λαό.
  2. Δεν θα απαντήσει κατευθείαν μαζί σου γιατί όσες φορές έχεις μιλήσει, μιλάς μέσω άλλων λογογράφων και ξεφεύγεις από την απ’ ευθείας αντιπαράθεση.

Μία συμβουλή. Να μην αφήνεις να γράφεις για όλους και για όλα. Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας θέλει τη βοήθειά μας. Αν θέλεις να βοηθήσεις, έλα στο Δ.Σ. του ΣΦΙΝΑ του Οκτωβρίου και κάνε και εσύ μία δωρεά στο Νοσοκομείο μας.

Εμείς θα συγκρατηθούμε σήμερα Τρίτη και δεν θα ανοίξουμε “μέτωπο” αντιπαράθεσης. Για το καλό της Ηλείας. Αν όμως προκληθούμε πάλι ως ΣΦΙΝΑ, θα απαντήσουμε σκληρά γιατί κάποιοι νομίζουν οτι τις καρέκλες ή με τα λεφτά άλλων, γίνονται νοματαίοι.

Όλη η επικαιρότητα