ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΕΠΣ Ηλείας: Στον «αέρα» Δόξα, ΑΠΟΚ, Πελόπιο και Κατσαρού!

Ακούστε το άρθρο

Βρισκόμαστε  ήδη στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας σεζόν στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, ξεκινώντας από την προετοιμασία των ομάδων (ήδη ο Πέλοπας Πύργου ξεκίνησε πρώτος από τις 20 Ιουλίου), και αυτή την ώρα  δεν ξέρουμε  αν και οι 18 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, θα λάβουν μέρος!

Ως  γνωστόν, μετά την αναδιάρθρωση που έκανε η ΕΠΣΗ, παρέμειναν   στη μεγάλη τοπική κατηγορία, δυο ομάδες που αν δεν υπήρχε ο Κορωνοιός, θα είχαν υποβιβαστεί! Πρόκειται  για τον Ν. Κόροιβο Κατσαρού και  τον Πέλοπα  Πελοπίου!

Των οποίων το μέλλον είναι φυσικά αβέβαιο, καθώς  σε αυτές τις ομάδες κυριολεκτικά  δεν κινείται  φύλλο!

Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ» ,  για μεν  τον Ν. Κόροιβο Κατσαρού, στο «τραπέζι»  παραμένει πάντα το θέμα συγχώνευσης με τον Πήγασο Πρασίνου, το οποίο έχουμε γράψει πριν ένα μήνα!  Την ομάδα  δηλ. η οποία αγωνίζεται δυο κατηγορίες πιο κάτω, στη Β΄ κατηγορία. Πιθανή συγχώνευση των δυο ομάδων, δεν αναιρεί το ενδεχόμενο η ομάδα που θα προκύψει να μην δηλώσει συμμετοχή στην Α1 κατηγορία, αλλά να αγωνιστεί στην Α2. Το  θέμα παρότι ο καιρός περνά  έχει «κολλήσει» …!

Όσο  για τον Πέλοπα Πελοπίου , και εδώ δεν κινείται φύλλο,  έχοντας μάλιστα φύγει  για τον Πανηλειακό  από το περσινό ρόστερ  η «σημαία» της ομάδας ο Ηλίας Κακόγιαννος!

Το ίδιο βέβαια και στον ιστορικό ΑΠΟ  Κουρτεσίου, όπου και εδώ δεν γίνεται και κάτι,  που θα δώσει μια ελπίδα ότι έστω και στο παρά – πέντε, ο ιστορικός  σύλλογος θα κατέβει στην Α1!

Τέλος σε ότι αφορά τη Δόξα Ν. Μανωλάδας , μια ομάδα  που πριν μερικά χρόνια  έπαιζε  στην Γ΄ εθνική, όλα είναι πιθανά… αυτή την ώρα, και ίσως  με ένα  «θαύμα» θα μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί  τη νέα χρονιά στην Α1. Καθώς μέρα με τη μέρα η ομάδα αποδυναμώνεται, από πλευράς έμψυχου δυναμικού, έχοντας κάνει την αρχή ο Αχαιός τεχνικός Γιώργος Λαγός ! Σίγουρα θα είναι  μεγάλη καταστροφή για το Ηλειακό Ποδόσφαιρο, αν τελικά όλες αυτές οι ομάδες δεν κατέβουν στο  κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηλείας!

Όλη η επικαιρότητα