ΕΠΣ Ηλείας

Α1 κατηγορία: Επικίνδυνες έξοδοι για Ξενοφώντα και Αστέρα!

Ακούστε το άρθρο

Με επτά αναμετρήσεις διεξάγεται σήμερα το κυρίως μενού της 3ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία..

Από αυτές ξεχωρίζουν οι δύσκολες εκτός έδρας αποστολές που έχουν οι εκ των πρωτοπόρων Ξενοφών Κρεστένων και Αστέρας Αμαλιάδας σε Βαρθολομιό και Γούμερο αντίστοιχα.

Ο Πανηλειακός στο πρώτο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι θα υποδεχθεί την Προοδευτική ενώ στο Τραγανό, η Νίκη θα παίξει με τον Αλφειό Επιταλίου.

Από εκεί και πέρα, Δόξα και Σαβάλια, θεωρητικά πάντα, έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Θύελλα και Δάφνη αντίστοιχα ενώ στο Καλλίκωμο ο Κεραυνός Βρίνας θα αντιμετωπίσει τον Πέλοπα Πελοπίου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ηλειακός Βαρθολομιού – Ξενοφών Κρεστένων: Με στόχο την Τρίτη διαδοχική νίκη και τον Ντίνο Φούφουλα στη σύνθεσή του θα ταξιδέψει σήμερα στο Βαρθολομιό ο Ξενοφών. Λόγω φόρμας και εμπειρίας οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, όμως ειδικά στην έδρα τους οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στο συγκρότημα του Ντ. Μιλοσέσκι. Σφυρίζει ο Παυλόπουλος με βοηθούς τους Ξυδού και Τσερφόλια.

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Αστέρας Αμαλιάδας: Επικίνδυνη αποστολή για τους «βυσσινί» του Γ. Λαγού στο Γούμερο αφού η Ολυμπιάδα παραμένει αήττητη μετά από δυο ματς και με τη δύναμη της έδρας της θέλει να επεκτείνει το σερί. Ο Αστέρας με τον αέρα του δύο στα δύο θέλει να τριτώσει το καλό και να παραμείνει στην κορυφή. Διαιτητής ο Παναγόπουλος με βοηθούς τους Λιάπη και Κόρδα.

Πανηλειακός – Προοδευτική Μανωλάδας: Πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι στο γήπεδο του για τον Πανηλειακό και ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την τρίτη σερί νίκη. Οι ερυθρόλευκοι, ιδιαίτερα δε στην έδρα τους, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, κόντρα σε μια Προοδευτική που θα πάει στον Πύργο χωρίς άγχος ξέροντας εξαρχής πόσο δύσκολο έργο έχει. Διευθύνει ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Βλάχο και Διονυσακόπουλο.

Νίκη Τραγανού – Αλφειός Επιταλίου: Στο πιο απαιτητικό ματς έως τώρα, η Νίκη θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Επταλίου αν θέλει και αυτή να παραμείνει στην κορυφή με το απόλυτο. Η ομάδα του Αλ. Γαλάνη μπορεί λόγω έδρας να έχει τον πρώτο λόγο όμως ο Αλφειός όπως έδειξε και με την Δόξα παραμένει υπολογίσιμη δύναμη και δεν πάει για… τουρισμό στο Τραγανό. Διευθύνει ο Β. Τσάκαλης με βοηθούς τους Καραλή και Καραμέρο.

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Θύελλα Καταραχίου: Η ήττα στο Επιτάλιο κόστισε στην Δόξα που σήμερα βλέπει τη νίκη ως μονόδρομο προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά και να μη χάσει από νωρίς επαφή με τις πρώτες θέσεις. Αντίπαλος της η νεοφώτιστη αλλά ενισχυμένη Θύελλα που δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση κόντρα στον Ξενοφώντα, όμως σήμερα στο «Β. Μουρκιώτης» θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σφυρίζει ο Κούλης με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Ηλιόπουλο.

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Δάφνη Ανδραβίδας: Ψυχρολουσία για τα Σαβάλια η ήττα στις καθυστερήσεις την περασμένη αγωνιστική στη Μανωλάδα και ο Ολυμπιακός σήμερα θέλει να ρεφάρει και έχει τον πρώτο λόγο για να το κάνει κόντρα στην νεανική Δάφνη Ανδραβίδας που ακόμα ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Διαιτητής ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Μπάρκουλα και Μουγκό.

Κεραυνός Βρίνας – Πέλοπας Πελοπίου: Ντέρμπι ανάμεσα στους εκ των ουραγών αυτή τη στιγμή στην Α1 κατηγορία, αφού Κεραυνός Βρίνας και Πέλοπας Πελοπίου δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν κάποιο βαθμό. Στόχος και των δυο σήμερα στο Καλλίκωμο είναι αυτός, δηλ. η πρώτη φετινή νίκη ψυχολογίας που θα αφήσει τον ηττημένο στην ουρά της βαθμολογίας. Διευθύνει ο Σφυρής με βοηθούς τους Γούργουρα και Αναστασόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα