ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Τέσσερις αναμετρήσεις – Τα βλέμματα στη Ν. Μανωλάδα

Ακούστε το άρθρο

Κανονικά θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία.

Σήμερα θα διεξαχθούν 4 αναμετρήσεις, η σπουδαιότερη εκ των οποίων στη Ν. Μανωλάδα ανάμεσα στην Δόξα και τη Νίκη Τραγανού. Από εκεί και πέρα, ο Ξενοφών Κρεστένων θα υποδεχθεί τον Πέλοπα Πύργου, στην Αμαλιάδα, ο Αστέρας θα παίξει με το Πελόπιο ενώ στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στην Ανδραβίδα, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, Δάφνη και Ερμής Πλατάνου.

Σέντρα στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Νίκη Τραγανού: Ντέρμπι στο «Β. Μουρκιώτης» ανάμεσα στην Δόξα που πέρασε την περασμένη Κυριακή από το Βαρθολομιό και με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και την εκ των πρωτοπόρων και «απόλυτη» Νίκη Τραγανού που σε ένα ακόμα δύσκολο ματς, στοχεύει στο τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή.

Ξενοφών Κρεστένων – Πέλοπας Πύργου: Αντίδραση μετά την βαριά ήττα στο Τραγανό ψάχνει ο Ξενοφών Κρεστένων για τον οποίο η νίκη κόντρα στον Πέλοπα είναι μονόδρομος αν δε θέλει να δει τους συνδιεκδικητές του τίτλου να ξεφεύγουν. Στην αντίπερα, οι Πυργιώτες προέρχονται από δυο διαδοχικές ήττες και δεν έχουν περιθώριο να διαλέγουν παιχνίδια και σήμερα θα εξαντλήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν.

Αστέρας Αμαλιάδας – Πέλοπας Πελοπίου: Η επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στον Πύργο είναι επιτακτική ανάγκη για τον Αστέρα αν δε θέλει να μείνει πίσω στην υπόθεση της κορυφής. Αντίπαλος του, ο εκ των ουραγών Πέλοπας Πελοπίου που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Δάφνη στην έδρα του και σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Δάφνη Ανδραβίδας – Ερμής Πλατάνου: Μετά τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο στο Πελόπιο, η Δάφνη σήμερα στην έδρα της έχει στόχο και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Για να το πετύχει όμως αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ουραγού Ερμή Πλατάνου που με τον Στ. Μεντή στον πάγκο έχει βελτιωθεί και ψάχνει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για φέτος.

Η Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Πανηλειακός             15      17-3

Νίκη Τραγανού         15      17-3

Ξενοφών Κρεστ.       12        10-4

Αστέρας Αμαλ.         12       13-8

Προοδευτική Μαν.  10       7-8

Ολυμπ. Σαβαλίων    9      14-7

Κεραυνός Βρίν.        9       11-6

Δόξα Ν.Μ.                 9       7-5

Αλφειός Επιτ.           6      5-10

Πέλοπας Πύργ.       6       8-6

Ηλειακός Βαρθ.       4        8-12

Ολυμπιάδα Γουμ.   4       8-13

Θύελλα Π.                4        4-10

Πέλοπας Πελοπ.     1       1-11

Δάφνη Ανδρ.           1        4-16

Ερμής Πλατ.            0      4-16

 

Όλη η επικαιρότητα