ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Nωρίς – νωρίς τα… εξάποντα!

Ακούστε το άρθρο

Με δυο σημαντικές αναμετρήσεις, η αξία των οποίων είναι πολύ πιθανό να φανεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος ανοίγει σήμερα η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία.

Στην Ανδραβίδα, η τοπική Δάφνη, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της μετά την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία θα υποδεχθεί την Ολυμπιάδα Γουμέρου, ενώ στην Μανωλάδα, η Προοδευτική θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Δάφνη Ανδραβίδας – Ολυμπιάδα Γουμέρου: Εκ προοιμίου δύσκολο έργο είχε την πρώτη αγωνιστική η Δάφνη που στην Αμαλιάδα πήρε την κρυάδα της νέας κατηγορία, υποκύπτοντας εύκολα στην ανωτερότητα του Αστέρα Αμαλιάδας. Το σημερινό ματς όμως είναι διαφορετικό και αν η «Πριγκίπισσα» θέλει να ελπίζει σε κάτι, από ματς με θεωρητικά ισοδύναμους αντίπαλους, πρέπει να παίρνει κάτι, ειδικά στην έδρα της. Στην αντίπερα, η Ολυμπιάδα του Γ. Βαρουξή ίσως αδικείται από την ισοπαλία της πρεμιέρα κόντρα στην Προοδευτική και σήμερα θα ταξιδέψει στην Ανδραβίδα με στόχο να πάρει τους χαμένους βαθμούς από εκείνο το ματς. Δεδομένα, η «Οράνιε» χάνουν πολύ από τη δυναμική τους εκτός Γουμέρου και αν αυτό καταφέρουν να το αλλάξουν φέτος, τότε θα μπορούν να ελπίζουν σε ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή.

Προοδευτική Μανωλάδας – Ολυμπιακός Σαβαλίων: Η Προοδευτική έμεινε όρθια στην πρεμιέρα στο Γούμερο και τσίμπησε ένα σημαντικό βαθμό κυρίως ψυχολογίας με δεδομένο ότι είναι ακόμα ανέτοιμη. Σήμερα, στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, που είναι παραδοσιακά δυνατό και ικανή να κάνει τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο θα υποδεχθεί τα Σαβάλια στοχεύοντας στο πρώτο τρίποντο της χρόνιας που θα της δώσει έξτρα ώθηση για την συνέχεια. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός, αν και δυσκολεύτηκε μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας του Κεραυνού Βρίνας στο γήπεδο του, όμως το σημερινό παιχνίδι έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και οι ερυθρόλευκοι του Ερνέστο Λυμπέρη θα προσπαθήσουν για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Όλη η επικαιρότητα