ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DUOMO-MONK: Δύσκολα τα πράγματα για Ερμή και Ολυμπιάδα!

* Στο παρά - πέντε … η  Προοδευτική
Ακούστε το άρθρο

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου σήμερα, και είναι άγνωστο αυτή την ώρα, αν τελικά κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1, όλες οι ομάδες που έχουν δικαίωνα συμμετοχής (16 συνολικά).

Άλλωστε η αργοπορημένη έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, λόγω της αδυναμίας των περισσότερων ομάδων να εγγραφούν στο Μητρώο, καθυστέρησε και την έναρξη της προετοιμασίας, με τις περισσότερες να ξεκινούν στις 13 Σεπτεμβρίου. Ήδη έως τώρα έχουν ξεκινήσει προετοιμασία οι: Πέλοπας Π., Νίκη Τραγανού, Πανηλειακός,  Αστέρας Αμαλιάδας, Αλφειός Επιταλίου, Ξενοφών Κρεστένων, Ηλειακός Βαρθολομιού,  Δάφνη Ανδραβίδας, Δόξα Ν. Μανωλάδας, Κεραυνός Βρίνας, Θύελλα  Πύργου και Πέλοπας Πελοπίου(ξεκίνησε χθες ).

                                          

 Οι υπόλοιπες ομάδες :

 Ολυμπιακός Σαβαλίων (Πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου)!

Στις 22 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, θα ξεκινήσει και επίσημα την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, ενόψει της νέας περιόδου. Κάπως καθυστερημένα, αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια, ώστε να μπορέσει ο Ερνέστο Λυμπέρης να εμφανίσει ένα σύνολο έτοιμο για τη σέντρα της διοργάνωσης, έχοντας μάλιστα ενισχυθεί σημαντικά.

Προοδευτική (Όλα θα ξεκαθαρίσουν… στο παρά – πέντε)

Σοβαρό ερωτηματικό αποτελεί η Προοδευτική, η οποία ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία. Όμως ας μην ξεχνάμε πως είναι μια ομάδα η οποία όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα, τα κάνει όλα  την… τελευταία στιγμή. Πάντως και εδώ… πολλά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα το βράδυ, υπό την «σκιά» της αποχώρησης  του «αρχηγού και ηγέτη» της ομάδας Μάκη  Βαλογιάννη για την  γειτονική Αχαϊκή του Γιώργου Λαγού1.

 Ερμής Π.(δύσκολη η συμμετοχή στην Α1)

Δύσκολα θα κατέβει στην Α1 κατηγορία, με τις πιθανότητες να κλίνουν προς δήλωση συμμετοχής στην Α2. Κάτι τέτοιο, εφόσον γίνει, θα σημάνει ότι οι υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα θα αρχίσουν αργότερα από τις υπόλοιπες ομάδες

 Ολυμπιάδα Γουμέρου (Αίνιγμα…)

Η συμμετοχή της ομάδας του Δήμου Πύργου στο πρωτάθλημα, είναι ένα αίνιγμα. Για την ώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις σύντομα και αν θα δηλώσει η ομάδα συμμετοχή σε πρωτάθλημα και σε ποια κατηγορία. Πάντως  σήμερα το βράδυ στο Γούμερο, υπάρχει η Γενική Συνέλευση της Ολυμπιάδας, η οποία εκτός από τη διοίκηση που θα αναδείξει, θα αποφασίσει και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η ομάδα. Οι πληροφορίες από το Γούμερο αναφέρουν ότι οι πιθανότητες είναι 50 – 50.

Όλη η επικαιρότητα