Lifestyle Smile

Βάνα Μπάρμπα: Ξεσπά για τα προσβλητικά σχόλια μετά το ατύχημά της – «Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή»

Η ηθοποιός κάνει λόγο για υποκριτές και φαρισαίους
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στους επικριτές της για τα προσβλητικά σχόλια που ακολούθησαν του ατυχήματος που είχε όταν πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» στην Επίδαυρο δίνει η Βάνα Μπάρμπα.

Μέσω ανάρτησης στο Facebook, η ηθοποιός που μετά το ατύχημα έπαθε πολλαπλά κατάγματα στο πόδι και υπεβλήθη σε χειρουργείο, κάνει λόγο για υποκριτές και φαρισαίους, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, «μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή».

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρει στην ανάρτησή της: «Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε..στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που είστε…ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….η πηγαίνουν στην Επίδαυρο η Ηρώδειο εκεί αλίμονο τι θα πει ο κόσμος..εσείς αγαπάτε την τέχνη….καλύψτε την αμορφωσιά σας..με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας..να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας..φθάνοντας.. ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου . ..και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου..όλη ..η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά».

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα