ΕΠΣ Ηλείας

Βίκυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη: Κατέθεσε την υποψηφιότητά της για την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο

Ακούστε το άρθρο

Στο επόμενο βήμα… προχώρησε και επίσημα χθες, η κα Βίκυ Δημητρακοπούλου, σύζυγος του Προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη.

Έτσι μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, να την προτείνει ως υποψήφια για τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., στις επικείμενες εκλογές της 27ης Μαρτίου, χθες κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά της, στην ΕΠΟ. Αυτό έγινε και επίσημα γνωστό χθες από κύκλους της κας Δημητρακοπούλου και πλέον αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των υποψηφιοτήτων και των ανάλογων δικαιολογητικών που απαιτούνται, θα αναμένουμε την ανακήρυξη των υποψηφίων, που θα γίνει το αργότερο έως την ερχόμενη Κυριακή.

Όλα είναι ανοιχτά… αυτή την ώρα

Σε επικοινωνία που είχαμε μάλιστα χθες με την κα Δημητρακοπούλου μας επιβεβαίωσε την κατάθεση της δικής της υποψηφιότητας, χωρίς όμως να προβεί σε κάποια δήλωση.

Το γεγονός πάντως αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική είδηση, καθώς μια πολύ δυναμική γυναίκα και από τις ελάχιστες στην Ηλεία που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, η κα Δημητρακοπούλου, δεν δίστασε να θέσει υποψηφιότητα εκ μέρους της Ένωσης του νομού μας, σε έναν καθαρά ανδροκρατούμενο χώρο, όπως είναι η ΕΠΟ και είναι πολύ πιθανό να εισχωρήσει στα διοικητικά της Ομοσπονδίας της χώρας μας, κάτι που αν γίνει πράξη, θα είναι πολύ σημαντικό για την πρόοδο του Ηλειακού ποδοσφαίρου και μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του Ηλειακού Ποδοσφαίρου που θα υπάρχει εκπροσώπηση στην ΕΠΟ.

Ενώ βέβαια ύστερα από πολλά χρόνια στην «αντιπολίτευση» η ΕΠΣ Ηλείας, με την ψήφο της, θα έχει αναδείξει τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της Ομοσπονδίας.

Όλη η επικαιρότητα