ΕΠΣ Ηλείας

Βίκυ Δημητρακοπούλου: Πως βλέπουν οι Ηλείοι παράγοντες την υποψηφιότητά της στην ΕΠΟ

Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία  έχουμε  πλέον μπει για τις εκλογές της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένες για τις 27 Μαρτίου, με  τον Θοδωρή Ζαγοράκη, όπως  όλα δείχνουν να είναι ο επόμενος πρόεδρος  της  ΕΠΟ!  

Όμως εκείνο που  έχει ιδιαίτερη σημασία  σε αυτές τις εκλογές είναι η «μάχη» που γίνεται για την εκλογή στην  Εκτελεστική Επιτροπή  της ΕΠΟ!  Καθώς  αυτή την ώρα τις 11 θέσεις, διεκδικούν 17 υποψήφιοι!

Πρόκειται  για τους παλαίμαχους παίκτης : Άγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Ανατολάκης, Παντελής Καφές, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, καθώς και η  δική μας κα  Βίκυ Δημητρακοπούλου (σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη), την οποία είχαμε ανακοινώσει από το πρωί της Τρίτης, και δεν ήταν έκπληξη !

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή, που φέρονται να απολαμβάνουν την στήριξη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, είναι οι 11 ήδη γνωστοί: Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστο, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρη. Κ. Φύτρα, Λ. Θωμαϊδη, Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτη, Δ. Κουπτσίδη και Μ. Γαβριηλίδη. Ανάμεσα λοιπόν σε αυτό τον ανδροκρατούμενο χώρο, θα δώσει τη δική της «μάχη» η κα Δημητρακοπούλου!

Η  «Πατρίς – σπορ» μίλησε  με αφορμή την υποψηφιότητα Ζαγοράκη , και την υποψηφιότητα της  κας  Β. Δημητρακοπούλου, με παράγοντες του Ηλειακού  Ποδοσφαίρου, που χαιρετίζουν  με ικανοποίηση αυτό το ενδεχόμενο:

ΒΑΣΙΛΗΣ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  (Γεν. Αρχηγός  Αστέρα  Αμαλιάδας ): «Πιστεύω πως  θα βοηθήσει το Ηλειακό Ποδόσφαιρο»!  

«Η  υποψηφιότητα του άλλοτε αρχηγού της  Εθνικής Ελλάδας Θοδωρή Ζαγοράκη,  δίνει άλλον αέρα στην ΕΠΟ, ανεβάζει  το κύρος της ομοσπονδίας, και  φυσικά  η ΕΠΟ καταξιώνεται στην FIFA  και  την OYEFA! Άλλωστε στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όχι μόνο της Ευρώπης,  οι πρόεδροι των ομοσπονδιών  άλλα  ΕΠΟ,  έχουν  παλαίμαχους  παίκτες  στην προεδρία τους!  Άραγε γιατί και εμείς! Όσο για την κα Δημητρακοπούλου – Κουλούρη, η οποία είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, θεωρώ πολύ θετική την δική της υποψηφιότητα σε ένα παραδοσιακά ανδροκρατούμενο χώρο!  θέλω να πιστεύω,  πως  αν ιδίως εκλεγεί, θα βοηθήσει  πολύ  το ξεχασμένο εδώ και χρόνια   ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!  Άλλωστε είναι γνώστης  του ποδοσφαίρου και  μπορεί να πετύχει! Έφτασε η ώρα  επιτέλους, ένας  άνθρωπος  όπως η κα  Δημητρακοπούλου  που έχει  υπηρετήσει  το ποδόσφαιρο  για χρόνια  να το αλλάξει, ξεκινώντας από χαμηλά και φτάνοντας έως την ΕΠΟ, κάνοντας μια νέα επανεκκίνηση»!

ΠΑΝΟΣ  ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ(Γεν. Αρχηγός  Νίκης Τραγανού):   «Θετική  για την Ηλεία μακάρι να εκλεγεί»!

 

«Όλοι  γνωρίζουμε ποιος  είναι  αρχηγός Θοδωρής Ζαγοράκης, σηκώνοντας το κύπελλο  στην Πορτογαλία το 2004  με τους συμπαίκτες του, έκανε  όλη την Ελλάδα να κλάψει! Από τη στιγμή δε που έχει  τη στήριξη  των 4  μεγάλων ομάδων του  Ελληνικού  Ποδοσφαίρου  , η υποψηφιότητα αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση! Και όχι  μόνο αυτό! Αυτός ο άνθρωπος είναι μια ευκαιρία , έτσι ώστε επιτέλους να αλλάξει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ξεφεύγοντας από το κατεστημένο! Όσο  για τη δική μας Βίκυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη,  είναι μια παράγοντας που γνωρίζει από τα «σπλάχνα» του το ποδόσφαιρο, και μπορεί να ξεκινήσει την επανεκκίνηση του χώρου, από το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, δίνοντας έμφαση στα ταλέντα της Ηλείας ! Είναι κάτι που το έχουμε ανάγκη, αν  θέλουμε να έχουμε  μέλλον στο ποδόσφαιρο μας, ιδίως τώρα, μετά από δυο καραντίνες. Είναι λοιπόν θετική η υποψηφιότητα και μακάρι να εκλεγεί , ώστε ύστερα από χρόνια,  να έχουμε  τη δική μας «φωνή» στην ΕΠΟ»!

ΠΟΠΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  (Πρόεδρος Ολυμπιακού Σαβαλίων):  «Χρειάζεται  θάρρος και δύναμη, να θέσεις   υποψηφιότητα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο»!

 

«Επιτέλους, ήρθε και σε εμάς η ώρα να γίνουμε Ευρώπη… και στην ΕΠΟ, και όχι μόνο! Καθώς όπως  γνωρίζεται,  στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όχι μόνο της Ευρώπης,  οι πρόεδροι των ομοσπονδιών  ,  είναι  παλαίμαχοι   παίκτες  υψηλού βεληνεκούς στην προεδρία τους!  Και ο Θοδωρής Ζαγοράκης  στην παρούσα φάση, είναι η ποιο λογική και η ποιο σωστή  επιλογή για την ΕΠΟ!  Όσο  για την υποψηφιότητα της κας Β. Δημητρακοπούλου – Κουλούρη, την βρίσκω πολύ θετική, καθώς  είχε  το θάρρος και τη δύναμη, να θέσει  υποψηφιότητα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπως είναι αυτός της ΕΠΟ! Εύχομαι και πιστεύω να εκλεγεί, ώστε να βοηθήσει  ακόμα  περισσότερο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,  που προσδοκούμε και εμείς οι ερασιτέχνες παράγοντες, ιδίως μετά από αυτή τη δεύτερη καραντίνα που βιώνουμε! Γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει μέλλον στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο!  Είναι  καιρός  να γίνει μια νέα επανεκκίνηση, που την έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο, και  ο Θοδ. Ζαγοράκης , όπως το 2004  στην Πορτογαλία με την Εθνική, μπορεί να δώσει  το έναυσμα»!

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΓΚΙΟΚΑΣ (Πρόεδρος  Αλφειού Επιταλίου):  «Η καλύτερη  κίνηση  στην παρούσα φάση»!

 

«Σίγουρα η υποψηφιότητα του  αρχηγού της  Εθνικής μας το 2004  στην Πορτογαλία, θεωρώ πως είναι στην παρούσα φάση η καλύτερη κίνηση! Πέρα από το γεγονός  ότι  αυτός και η παρέα του μας έκαναν υπερήφανους ως Έλληνες, είναι  ένας  καθαρός και άφθαρτος στο χώρο του ποδοσφαίρου παράγοντας, που μπορεί να πάρει και την ΕΠΟ  στις  πλάτες του, καθώς και γνώσεις  γύρω από το ποδόσφαιρο έχει, και το βασικότερο, έχει όραμα, καθώς είναι γεννημένος νικητής! Θέλω δε να πιστεύω, πως θα αποφύγει τα λάθη των προκατόχων του, ξεκινώντας την αναγέννηση του Ποδοσφαίρου μας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες! Όσο  για την κα Δημητρακοπούλου, ήταν καιρός  η ΕΠΣ Ηλείας  να αλλάξει  ρώτα… , έτσι ώστε το Ηλειακό Ποδόσφαιρο να κάνει τη δική του επανεκκίνηση!  Και  η  κα Βίκυ, ακόμα και αν δεν εκλεγεί, έχει τη δύναμη να μπαίνει δυναμικά στην ΕΠΟ και να απαιτεί, και όχι να  επαιτεί… όπως ως κάναμε μέχρι τώρα, και δεν μας άκουγε κανείς  »!

Όλη η επικαιρότητα