Lifestyle Κόσμος

Βίντεο δίνει ελπίδες για τη λύση του μυστηρίου στη δολοφονία του μοντέλου

Ακούστε το άρθρο

Oι αστυνομικές αρχές της Τζόρτζια αναζητούν εναγωνίως απαντήσεις στη δολοφονία του μοντέλου Κέλσι Κουέιλ, η οποία πυροβολήθηκε στον αυχένα καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό της στις 8 Οκτωβρίου.

Αρχικά, οι αρχές πίστεψαν ότι η Κέλσι ήταν απλώς ένα θύμα τροχαίου -το οποίο μάλιστα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας – καθώς η καλλονή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και χρειάστηκε να την εξετάσει αργότερα ιατροδικαστής για να διευκρινιστεί ότι η 28χρονη δεν πέθανε από το τροχαίο αλλά από όπλο.

Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί της εντατικής έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως λίγες ώρες μετά τον πυροβολισμό οι γιατροί αποφάσισαν να τη θέσουν εκτός μηχανικής υποστήριξης.

 Και ενώ οι περισσότεροι υπέθεταν ότι ο θάνατος της Κέλσι θα έμενε ένα μυστήριο, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το υλικό από πολλές κάμερες ασφαλείας το οποίο δίνει ελπίδες για την εξεύρεση του δράστη, όπως γράφει το nbc.

Στο βίντεο φαίνεται η Κέλσι να οδηγεί το αυτοκίνητο της λίγα λεπτά πριν εμπλακεί στο τροχαίο και η αστυνομία ζητά να μιλήσει με τον οδηγό του Suv και τον οδηγό του γκρι σεντάν, καθώς το μοντέλο περνάει με αργή ταχύτητα δίπλα από τα αυτοκίνητα τους, προκειμένου να αναφέρουν τι είδαν και τι θυμούνται από την επίμαχη βραδιά.

Η αδελφή της δολοφονημένης κοπέλας ελπίζει να βγει κάτι μέσα από το βίντεο και εμφανίζεται σίγουρη ότι η αδελφή της δεν είχε κανέναν εχθρό και δεν είχε αναφέρει να την απασχολεί κάποιο πρόβλημα με κάποιον ενοχλητικό άνδρα ή οτιδήποτε άλλο.

Πηγή: huffpost 

Όλη η επικαιρότητα