Categories: Ελλάδα

Βίντεο μάνας και γιου με κορωνοϊό που το έσκασαν από νοσοκομείο- “Δεν υπάρχει πανδημία”

Share

Αρνητές του κορωνοϊού, μητέρα και γιος, την κοπάνησαν από το νοσοκομειο και σκόρπισαν τον πανικό στη Λαμία: «Δεν πιστεύω τους γιατρούς. Δεν μπορεί να είμαστε κρατούμενοι. Δεν υπάρχει πανδημία. Όλα είναι συνωμοσίες…», έλεγε η μητέρα στην κάμερα του LamiaReport.

Απίστευτες σκηνές στο δρόμο που οδηγεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με δύο κατοίκους Αταλάντης (μάνα και γιος) οι οποίοι αν και θετικοί στον κορωνοϊό έφυγαν από την Κλινική covid και αρνούνταν να επιστρέψουν!

Λίγο πριν το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αστυνομικοί και οι φύλακες του Νοσοκομείου τους σταμάτησαν, ενώ έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οποίο αρνούνταν να επιβιβαστούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχαν βρεθεί θετικοί την προηγούμενη εβδομάδα και από την Κυριακή το βράδυ ήταν στο Πέτρινο κτίριο, στην κλινική Covid, με συμπτώματα της νόσου.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία και σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, διατέθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να επιστρέψουν, με ασφάλεια για κείνους και τους γύρω τους, στο σπίτι τους στη Σκάλα Αταλάντης.

via