Lifestyle Smile

Βαλέρια Κουρούπη: «Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι ανιψιά του Μπέζου»

Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Βαλέρια Κουρούπη.

Η σχέση με τον Γιάννη Μπέζο

«Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν γαλουχήθηκα μαζί του, καθώς εγώ έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία μαζί του. Είναι άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές, αλλά θαυμάζω τα δημόσια πρόσωπα που δεν φοβούνται να λένε τη γνώμη τους. Δεν είναι αυστηρός. Μόνο στις δουλειές γιατί είναι τελειομανής, αλλά δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα εργασίας. Είναι εμπνευστικός. Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι η ανιψιά του για δύο λόγους. Έλεγαν: «τι ανάγκη έχεις εσύ; θα βρεις δουλειά» που δεν είναι έτσι και νόμιζαν ότι τα βρήκα όλα εύκολα» αποκάλυψε η  ηθοποιός.

«Πλήρωσα τη συγγένειά μας. Όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω ανάγκη και ότι τα βρήκα εύκολα. Με τον Γιάννη και τη Ναταλία έχω δουλέψει μόνο όταν υπήρχε ανάγκη και μπορούσα μόνο εγώ να κάνω αυτό. Όταν ξεκίνησα και με πήρε ο Γιάννης του έλεγα ότι θα λένε πως με πήρε επειδή είμαι ανιψιά του και μου είπε, “Αν είσαι καλή δε θα το πει κανείς” και είχε δίκιο»

Η ζωή μετά τον χωρισμό

«Έχουν περάσει 20 χρόνια στη σχέση μου με τον Νίκο, δηλαδή μεγαλώσαμε μαζί. Είναι η οικογένειά μου. Σαν σχέση ανθρώπων δεν τελειώνει. Εμείς διαμορφωθήκαμε από παιδιά 25 χρονών. Πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι κάποια στιγμή. Καλοί φίλοι δεν είμαστε ακόμα, αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που σεβόμαστε, αγαπάει και καλύπτει ο ένας τον άλλον και πρακτικά. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τη γνώμη του. Τον σέβομαι πολύ τον Νίκο και τον εκτιμώ. Ρωτώ τη γνώμη του και στη δουλειά και στα θέματα του παιδιού μας» δήλωσε η Βαλέρια Κουρούπη.

via

Όλη η επικαιρότητα