Ηλεία

Βαρθολομιό: Ο Στάθης Σπεντζάρης αποχαιρέτησε την Μαρία του

Ακούστε το άρθρο

Θρήνος και οδύνη στο Βαρθολομιό για τον αιφνίδιο θάνατο της 47χρονης Μαρίας Σπεντζάρη την λατρεμένη κόρη του Ευστάθιου και της Δροσούλας, που εδώ και πολλά χρόνια ζούσε και εργαζόταν ως δασκάλα στα Ιωάννινα.

Η δασκάλα Μαρία Σπεντζάρη ήταν εδώ και πολλά χρόνια μια από τις αγαπητές δασκάλες στα Γιάννενα. Άριστη εκπαιδευτικός, χαμογελαστή, η αδυναμία πολλών μικρών μαθητών και μαθητριών, η γυναίκα που σέβονταν οι συνάδελφοί της. Παντρεμένη με τον επίσης δάσκαλο Σπύρο Μουσαφίρη με τον οποίο είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Μια οικογένεια ευτυχισμένη και αυτή τη ευτυχία ζήλεψε ο χάρος που έκοψε έτσι απότομα το νήμα της ζωής της Μαρίας. Μια περιπέτεια της υγείας της που διήρκησε λίγους μήνες και από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής. Χθες στις 11 το πρωί στην Ανατολή Ιωαννίνων στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη την αποχαιρέτησαν η οικογένειά της, συγγενείς , συνάδελφοι και φίλοι. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Βασιλείου.

Η είδηση του θανάτου της από τα Ιωάννινα έφθασε στο Βαρθολομιό την Τρίτη το απόγευμα σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι αδελφές της Φωτεινή και Γεωργία αδυνατούσαν να πιστέψουν την τραγική είδηση. Τραγικές φιγούρες ο 82χρονος  πατέρας της  Στάθης, ο βετεράνος αυτοδιοικητικός και παλαιός συνεργάτης της «Πατρίς» και η μητέρα της Δροσούλα.

Η «Πατρίς» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια της θανούσης.

Όλη η επικαιρότητα