Ηλεία

Βαρθολομιό: Φόβοι για λουκέτο στο ΕΛΤΑ

Ακούστε το άρθρο

Υπολειτουργεί εδώ και μια εβδομάδα το Ταχυδρομικό Γραφείο στο Βαρθολομιό, το μοναδικά κατάστημα που δίνει ζωή στην πόλη αφού Δημόσιες Υπηρεσίες και Τράπεζες έχουν βάλει λουκέτο και οι κάτοικοι υποπτεύονται πως το Ταχυδρομικό Γραφείο οδεύει προς κλείσιμο.

Ο προϊστάμενος του καταστήματος έγινε εξ ανάγκης διανομέας αφού συνταξιοδοτήθηκε ο κανονικός και έτσι το Γραφείο ανοίγει μετά τις 12 με αποτέλεσμα να υπάρχει ταλαιπωρία για τον κόσμο.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού κ. Δημήτρης Στεργιόπουλος δηλώνει στην «Πατρίς»:

«Το Ταχυδρομικό Γραφείο λειτουργεί από τις 12 έως τις 14.00. Αυτό συμβαίνει διότι ο προιστάμενος του Ταχυδρομείου διανέμει την αλληλογραφία στην πόλη από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 λόγω του ότι ο διανομέας λόγω συνταξιοδοτήσεως αποχώρησε. Ο άλλος διανομέας είναι αγροτικός και φεύγει πρωί –πρωί να μοιράσει την αλληλογραφία στα γύρω χωριά και επιστρέφει αργά το μεσημέρι. Η διοίκηση δεν τον αντικατέστησε ως όφειλε. Και μάλιστα θα έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα για να ενημερωθεί από τον παλιό. Αποτέλεσμα είναι να ταλαιπωρείται ο κόσμος, να περιμένει έξω από το Ταχυδρομείο και εδώ και μια βδομάδα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Αυτή την κατάσταση δεν μπορούμε να την ανεχθούμε. Το Γραφείο υπολειτουργεί και αυτό σημαίνει λουκέτο. Όπως έγινε με τις τράπεζες, έτσι φοβούμαστε θα γίνει και με το Ταχυδρομείο. Δεν θα μείνει τίποτα στο Βαρθολομιό σε αυτή την τουριστική περιοχή.»

Όλη η επικαιρότητα