Αθλητισμός Πολιτισμός

Βασίλης Μπισμπίκης: “Ήμουν χουλιγκάνι – Έπαιζα ξύλο για τον Παναθηναϊκό” [Βίντεο]

Ακούστε το άρθρο

Αποκαλύψεις για τα νεανικά του χρόνια, και όχι μόνο, έκανε ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά το ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, Βασίλης Μπισμπίκης.

Μιλώντας στην εκπομπή εκπομπή “Pick ‘N Roll” της Cosmote TV, ο “Μάνος Βόσκαρης” αποκάλυψε ότι είναι ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού και ότι στα νιάτα του συμμετείχε σε… ντου και ήταν… χουλιγκάνι.

“Ε, ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού. Έμπαινα στα ντου, στις πορείες, όπου μπορούσα χωνόμουν. Έχω παίξει ξύλο, έχω φάει ξύλο. Άνθρωπος του γηπέδου. Τώρα δεν είμαι, αλλά αν βρεθώ στη στιγμή δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω”, είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

 Η σχέση του με τον αθλητισμό και τον Παναθηναϊκό

“Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ’ άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο.

Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή.

Αθλητής θα ήμουν σίγουρα επαγγελματίας. Θα μπορούσα. Ειδικά στο ποδόσφαιρο είχα κληθεί και στην Εθνική Νέων κάποια στιγμή. Έπαιζα αμυντικό χαφ, είχα πνευμόνια, έτρεχα, ήμουν θεριό”, είπε για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό.

Για την καλύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού που έχει δει: “Εκείνη η ομάδα, του Μπερσί μου άρεσε πολύ. Γιατί έξω από το παιχνίδι ήταν και εντυπωσιακή. Ο Ντομινίκ, τα καρφώματα αυτά. Ήταν λίγο NBA”.

Για τις ήττες από τον Ολυμπιακό στα Final 4: “Ήταν στενάχωρο. Είχαμε κάνει ολόκληρο ταξίδι για να πάμε. Από την άλλη είναι όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνεις. Οπότε το ταξίδι έχει σημασία. Εντάξει, έγινε, αλλά εμείς το πήραμε πρώτοι, δεν το πήρε ο Ολυμπιακός, να τα λέμε κι αυτά…”.

Για το αν του έχει τύχει να έχει παράσταση και να παίζει παράλληλα ο Παναθηναϊκός: “Ναι ναι, ραδιάκι στο καμαρίνι πίσω. Αν μπορώ και τηλεόραση”.

Για το αν τον έχει επηρεάσει κάποιο αποτέλεσμα την ώρα που έπαιζε σε παράσταση: “Ναι, αλλά προσπαθώ να τα διαχειριστώ πάνω στη σκηνή δημιουργικά”.

Για το ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού θα ήταν ο ίδιος: “Ο Μποντίρογκα, μου ταίριαζε πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία. Και τον Πρίντεζη θα γούσταρα να έχω στον Παναθηναϊκό”.

Για το αν έκανε παράσταση με τη ζωή ενός αθλητή: “Παράσταση δεν ξέρω, αλλά ταινία θα έκανα. Ο Γκάλης θα ήταν μία πολύ καλή περίπτωση νομίζω. Θα τη σκηνοθετούσα μάλλον”.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Είμαι ευτυχής που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Από πού ξεκίνησε και πού έχει φτάσει, πόσο δυνατή θέληση έχει. Η ιδιοσυγκρασία του, η σκέψη του. Ότι δεν άφησε ποτέ πίσω την Ελλάδα, με κάθε ευκαιρία το φωνάζει. Ο τρόπος που λειτουργεί φιλανθρωπικά. Φαίνεται ότι είναι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Είναι παράδειγμα προς μίμηση η ιστορία αυτού του παιδιού”.

Για το πού ήταν αισιόδοξος στο μπάσκετ: “Στο Ισραήλ, στο ματς με τον Ολυμπιακό, πίστευα ότι θα κερδίσουμε. Στο παιχνίδι στον Άγιαξ, που ήμουν μέσα εκεί. Υπήρχε μία αισιοδοξία. Σκεφτόμουν κι άλλα εγώ τότε, ότι θα κερδίσουμε, θα πάμε τελικό στην Ιταλία. Θα το παίρναμε, είχε και Διηπειρωτικό μετά και λέγαμε ότι θα φύγουμε με πούλμαν από την Ελλάδα και θα πάμε στην Κορέα”.

via

Όλη η επικαιρότητα