Ηλεία

Βούλιαξε αγροτικός δρόμος στου Μάγειρα – Άμεση η αντίδραση του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας

Ακούστε το άρθρο

Βούλιαξε αγροτικός δρόμος στην Τοπική Κοινότητα Μάγειρα του Δήμου Αρχ Ολυμπίας από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή την Τρίτη το βράδυ.

Συγκεκριμένα λόγω της έντονης βροχόπτωσης φούσκωσαν τα νερά του ποταμού Κλαδέου και ξεχύθηκαν στις παρακείμενες εκτάσεις γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση καθίζηση ενός μεγάλου τμήματος αγροτικού δρόμου.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπύρος Δρούλιας ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Αρβανίτη που άμεσα ενήργησε και έστειλε μηχάνημα προκειμένου να κάνει παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο σημείο και να αποκαταστήσει την προσβασιμότητα στο βαθμό που ήταν δυνατό.

Με τις εργασίες που έγιναν από το μηχάνημα είναι δυνατή προσωρινά η διέλευση των οχημάτων αλλά πρέπει να υπάρχει παρέμβαση επιδιόρθωσης της ζημιάς που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.

“Ενημέρωσα τον αντιδήμαρχο κ Αρβανίτη και ο έστειλε άμεσα μηχάνημα προκειμένου να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης στο συγκεκριμένο σημείο για να είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων κάτι που επιτεύχθη. Όμως χρειάζονται επιπλέον εργασίες και παρεμβάσεις προκειμένου ο συγκεκριμένος δρόμος να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση”, τόνισε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σπύρος Δρούλιας.

Όλη η επικαιρότητα