Βόλεϊ

Βράβευση Μπακέλλα – Παρασκευόπουλου από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Ακούστε το άρθρο

Τους ανθρώπους που έτρεξαν για να υλοποιηθεί με επιτυχία το προπονητικό καμπ προ-εθνικής ομάδας παμπαίδων (Κ17) βόλεϊ που διεξάγεται από τις 11 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου της Αμαλιάδας, βράβευσαν το βράδυ της Τρίτης, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ειδικότερα βραβεύθηκαν για την σωστή διοργάνωση του καμπ, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ» κ. Γιώργος Μπακέλλας, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Παρασκευόπουλος και η κ. Ειρήνη Μακαρώνη.

Όπως ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου: «Βρισκόμαστε στην Αμαλιάδα και κάνουμε μια προσπάθεια επανεκκίνησης του βόλεϊ στο πλαίσιο της προπόνησης της προεθνικής ομάδας παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2005 -2006.

Ό, τι βλέπουμε εδώ στο κλειστό της Αμαλιάδας, δεν είναι αποτέλεσμα παρθενογένεσης, αλλά μια συλλογική προσπάθεια της ΕΟΠΕ, των προπονητών των αναπτυξιακών κατηγοριών, οι οποίοι «σάρωσαν» όλη την Ελλάδα και αφού κατέγραψαν όλα τα παιδιά της χώρας που ασχολούνται με το άθλημα, φέραμε ότι καλύτερο υπάρχει στο βόλεϊ και αυτές τις ηλικίες στην Αμαλιάδα.

Για να πραγματοποιηθεί όμως το εγχείρημα χρειάστηκε η συμβολή του Δήμου Ήλιδας τον οποίο ευχαριστούμε και βέβαια τον πρόεδρο του «ΗΛΕΙΟΥ» κ. Μπακέλλα για τη στήριξή του όλες αυτές τις ημέρες. Να ευχαριστήσω την κοινωνία της Αμαλιάδας, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον Δήμο και την κ. Ειρήνη Μακαρώνη που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε». Απαντώντας του ο κ. Γιώργος Μπακέλλας επεσήμανε: «Βρισκόμαστε στο κλειστό γήπεδο της Αμαλιάδας, μαζί με τους ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά για να υλοποιηθεί αυτή η διοργάνωση. Κάνω μια μικρή αναδρομή λέγοντας πως τα τελευταία χρόνια λόγω των υγειονομικών συνθηκών, αυτός ο χώρος ήταν κλειστός.

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης και με τη συμφωνία πως δεν θα είναι ένα περιστασιακό δρώμενο αλλά κάτι που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, φεύγουμε με την σιγουριά πως το Αθλητικό μας κέντρο πλέον λαμβάνει τη θέση που πραγματικά του αξίζει. Στην υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης αντιμετωπίσαμε σωρεία προβλημάτων τα οποία με επιμονή και υπομονή λύσαμε.

Σήμερα όμως κοιτάζοντας στα μάτια όλα αυτά τα παιδιά θυμήθηκα γιατί ανέλαβα το συγκεκριμένο στόχο και επαναπροσανατολίζω τις προτεραιότητές μου στο πλαίσιο της ανάδειξης αυτού του χώρου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης».

Όλη η επικαιρότητα