Περίεργα

Βρήκε ποντίκι στο ρύζι του… σοκαριστική φωτογραφία

Ακούστε το άρθρο
Μια φωτογραφία με ένα… μαγειρεμένο ποντίκι κάνει τον γύρο των social media προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένας καταναλωτής αισθάνεται… αναγούλα στην τοποθεσία «νεκρό ποντίκι στο ρύζι μου»! Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου και οι «φωνές» καταδίκης των υγειονομικών ελέγχων είναι εκκωφαντικές.

Ο λόγος για τον Richard Leech, ο οποίος ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο Twitter. Η μία δείχνει την συσκευασία γνωστής μάρκας από ρύζι που χρειάζεται μόνο να μπει στον φούρνο μικροκυμάτων.

Η δεύτερη φωτογραφία… σοκ. Είναι το «μετά» και δείχνει το ρύζι μαγειρεμένο, αλλά μαζί με αυτό ένα ποντίκι!

Ο χρήστης του Twitter αναφέρει πως το σπίτι του μυρίζει… μαγειρεμένο ποντίκι και πως τα αποτελέσματα ήταν… καθοριστικά για την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Γεια σας @LidlUK αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πώς αυτό το ποντίκι βρέθηκε μέσα στο πακέτο με το ρύζι; Τώρα το σπίτι μου βρωμάει μαγειρεμένο ποντίκι και η σύζυγός μου κάνει εμετό ανεξέλεγκτα».

Δείτε τις αδιανόητες φωτογραφίες με το ποντίκι μέσα στο ρύζι

Χαμός κάτω από την ανάρτηση!

Όπως είναι λογικό, επικράτησε ένας μικρός πανικός με τους χρήστες του Twitter να κατακεραυνώνουν την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, από την οποία ο καταναλωτής καταγγέλλει πως αγόρασε το ρύζι.

ποντίκι
Φωτογραφία από Twitter / @richardleech90

Υπήρξαν και κάποιοι που κατηγόρησαν τον άνδρα λέγοντας πως θα έπρεπε να ξεσπάσει την οργή του στην εταιρεία και όχι στο ποντίκι… μαγειρεύοντάς το! «Θα πάρει εβδομάδες για να επανέλθει» έγραψαν χαρακτηριστικά.

Η αλυσίδα Lidl, πάντως, απολογήθηκε σημειώνοντας: «Δεν είναι ποτέ πρόθεσή μας για κάποιον πελάτη να είναι δυσαρεστημένος για οποιοδήποτε λόγο και λυπούμαστε πολύ που είδαμε πως το συγκεκριμένο προϊόν δεν παρουσίασε τα υψηλά στάνταρ που τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας περιμένουμε.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον καταναλωτή, το ζήτημα μεταφέρθηκε άμεσα στην ομάδα ποιοτικού ελέγχου, η οποία μέσω της έρευνας με τον προμηθευτή, κατάφεραν να αναγνωρίσουν το ξένο στοιχείο ως μούχλα. Παρόλο που είναι πολύ σπάνιο, αυτό μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα μιας πολύ μικρής τρύπας στην συσκευασία.

Συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστους και διαπιστευμένους προμηθευτές που κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους για να επαληθεύσουν την ποιότητα των προϊόντων.

Συνεπώς είμαστε πολύ απογοητευμένοι που τα αναμενόμενα υψηλά στάνταρ μας δεν επαληθεύτηκαν σε αυτή την περίπτωσης και συνεχίζουμε την επικοινωνίας μας με τον καταναλωτή για το ζήτημα».

Πηγή: itv.com

Όλη η επικαιρότητα