Ελλάδα

Βόλος: Δάγκωσε τη γυναίκα του και τον χτύπησε ο γιος του!

Ακούστε το άρθρο

Μαλλιά-κουβάρια έγινε μια οικογένεια στην περιοχή Μελισσάτικα όταν ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ συζύγων πήρε απρόοπτη τροπή

Μαλλιά-κουβάρια έγινε μια οικογένεια στην περιοχή Μελισσάτικα της Νέας Ιωνίας Βόλου, όταν ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ συζύγων πήρε απρόοπτη εξέλιξη με τον άνδρα να… δαγκώνει τη γυναίκα και να δέχεται βροχή από γροθιές από τον γιο τους!

Το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, που βρίσκεται σε έξαρση στη Μαγνησία, συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου όταν ο 74χρονος άνδρας δάγκωσε στον δεξιό βραχίονα την 69χρονη σύζυγό του και την κλώτσησε στο αριστερό πόδι. Η επίθεση προκάλεσε την αντίδραση του 41χρονου γιου τους ο οποίος θέλησε να προστατεύσει τη μητέρα του και γρονθοκόπησε τον πατέρα του στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δυο σύζυγοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο Βόλου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που πήραν καταθέσεις από όλους, συνέλαβαν τον 74χρονο ο οποίος κατήγγειλε τον γιο του με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός. Και οι δυο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΠΗΓΗ

Όλη η επικαιρότητα