Ελλάδα

Βόλος: Φροντιστής ακαδημίας έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους ποδοσφαιριστές

Ακούστε το άρθρο

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, άσκησε το προηγούμενο διάστημα ο εισαγγελέας, σε βάρος του 30χρονου πρώην φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο, που φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, μαζί με προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου, σε επτά ανήλικους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένης ομάδας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, ο φερόμενος ως δράστης κλήθηκε να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή μεθαύριο Πέμπτη.

Στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία, ο 30χρονος έδωσε ανωμοτί κατάθεση, καθώς στη δικογραφία περιλαμβανόταν οι καταθέσεις των επτά ανηλίκων και των γονέων τους.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η αποστολή φωτογραφιών του φερόμενου ως δράστη στους επτά ανήλικους αθλητές είναι διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς δεν έπαιζαν όλοι στην ίδια ομάδα. Επίσης προκύπτει ότι έγινε μια συνάντηση με έναν ανήλικο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία στο τέλος του 2020, ενώ στην πορεία κατέθεσαν και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις.

Συνολικά για την υπόθεση κατέθεσαν επτά ανήλικοι αθλητές, οι οποίοι έλαβαν τις φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του 30χρονου με μηνύματα μέσω Instagram, παρουσία παιδοψυχολόγου, αλλά κι οι γονείς τους.

Όλη η επικαιρότητα