Ηλεία

Γαστούνη: Αγωνία για την 18χρονη Μαγδαληνή – Αγνοείται 38 ημέρες

Ακούστε το άρθρο

Τριάντα οχτώ μέρες δεν έχει δώσει σημάδια ζωής η 18χρονη Μαγδαληνή Γιαννέλη από τη Γαστούνη, η οποία σύμφωνα με όσα δηλώνει ο πατέρας της αποκλειστικά στην «Πατρίς»  έφυγε στις 25 Φεβρουαρίου αφήνοντας το κινητό της κάτω από μαξιλάρι της και χωρίς αποσκευές…

Η Γιαννέλη Μαγδαληνή  γεννήθηκε στην Πάτρα στις 27 12 2002 και μεγάλωσε στη Γαστούνη όπου διέμενε με την οικογένειά της και τα 5 αδέλφια της. Μετά το Λύκειο ακολούθησε σπουδές σε ΙΕΚ το οποίο όμως εγκατέλειψε αφού χάθηκε από προσώπου γης, στις 25 Φεβρουαρίου 2021.

Η μητέρα της κ. Παναγιώτα Μεντέ 36 ετών ξενοδοχειακή υπάλληλος  και ο 43χρονος  πατέρας της κ. Αθανάσιος Γιαννέλης, εργαζόμενος στο Δήμο Πύργου,  ανησυχούν για την ζωή της κόρης τους η οποία δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Ο πατέρας της κ. Αθανάσιος Γιαννέλης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να τον ειδοποιήσει

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021 , περίπου στις 11 το πρωί, η Μαγδαληνή είπε στη μητέρα της ότι θα πάει στην αγορά για να φτιάξει τα νύχια της. Είχε αφήσει το κινητό της στο αθόρυβο κάτω από το μαξιλάρι της. Η μητέρα της κάτι την ήθελε και την έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά η Μαγδαληνή δεν απαντούσε. Τελικά η μητέρα διαπίστωσε ότι το κινητό βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι της μεγάλης κόρης της Μαγδαληνής. «Το παιδί μας έφυγε από εκείνη τη μέρα από το σπίτι, χωρίς να έχει πάρει μαζί του ρούχα ή κάτι άλλο» δηλώνει  στην «Πατρίς» συντετριμμένος ο πατέρας της.

Φωνή απόγνωσης

Ο πατέρας της κ. Αθανάσιος Γιαννέλης δήλωσε στην «Πατρίς»: «Ανησυχούμε για την ζωή του παιδιού μας! Δεν ξέρουμε αν ζει και πού βρίσκεται! Δεν μας έχει μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν έχει ανανεώσει τη σελίδα της στο f/b ούτε στο instagram. Στις 25 Φεβρουαρίου πήγα στην Αστυνομία αλλά τo AT Πηνειού δεν δέχθηκε να γίνει η δήλωση εξαφάνισης. »Τελικά αναθέσαμε την υπόθεση σε δικηγόρο. Ζούμε ένα μαρτύριο από τις 25 Φεβρουαρίου. Ζούμε στο σκοτάδι! Δεν ξέρουμε αν ζει η Μαγδαληνή μας! Παρακαλούμε αν κάποιος ξέρει κάτι, αν κάποιος την έχει δει, ας μας ειδοποιήσει…

Όλη η επικαιρότητα