Γ Εθνική

Γ’Εθνική – 9ος Όμιλος: Η μια μετά την άλλη επιστρέφουν οι ομάδες!

Ακούστε το άρθρο

Έως την Τετάρτη 03/03/2021 η προθεσμία αν επιθυμούν να συμμετάσχουν ή όχι στο πρωτάθλημα!

 

Την Πέμπτη, 25/02, οι ομάδες  της  Γ΄ εθνικής, έλαβαν από την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. , επιστολή με την οποία κοινοποίησε την απόφαση,  για «ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής περιόδου 2020/21, με την διεξαγωγή του Α’ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων»,  ορίζοντας ως ημερομηνία έναρξης των αγώνων την Κυριακή 28/03/2021 και ζητώντας  παράλληλα, να αποστείλουν έγγραφο με την απόφαση του ΔΣ,  αν επιθυμούν να συμμετάσχουν  ή όχι έως την Τετάρτη 03/03/2021. Πάντως έως τώρα πολύ δύσκολα θα υπάρξει ομάδα από τον όμιλο των Ηλειακών ομάδων(ΠΑΟΒ και ΑΙΑΣ θα πάρουν μέρος) που θα αρνηθεί, μιας και γνωρίζει ότι θα υποβιβαστεί. Ήδη η μια μετά την άλλη οι ομάδες επιστρέφουν για να αγωνιστούν με ότι αυτό συνεπάγεται! Σε κάθε περίπτωση, την τελική απόφαση θα πάρει η Εκετελεστική Επιτροπή, η μόνη αρμόδια για τροποποίηση προκήρυξης, η οποία θα έχει στα χέρια της και τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων, οι οποίες έχουν καταληκτική προθεσμία όπως  προαναφέραμε μέχρι την προσεχή Τετάρτη.

Παλληξουριακός: «Συμμετέχουμε κανονικά στο πρωτάθλημα»!

«Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος μας ξάφνιασε σε ένα βαθμό δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την εξάπλωση της πανδημίας στην χώρα. Παρ’ όλα αυτά, η απόφαση που πάρθηκε  από το Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι η συμμετοχή της ομάδας στη συνέχιση του Πρωταθλήματος με την προϋπόθεση ότι οι φορείς (ΕΠΟ, ΓΓΑ, Περιφέρεια, Δήμος) θα εξασφαλίσουν και θα καλύψουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα για τα απαραίτητα test COVID-19 των αθλητών και των μελών του Συλλόγου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων ώστε να διασφαλιστεί ο έλεγχος και η ασφάλεια όλων – κάτι το οποίο περιμένουμε να αποσαφηνιστεί. Έχοντας, λοιπόν, εξασφαλίσει τις συνθήκες για την τήρηση και την εφαρμογή του απαιτούμενου υγειονομικού πρωτόκολλου λειτουργίας, θεωρούμε πως -παρά την τετράμηνη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας- η ομάδα μας βρίσκεται σε θέση να ανταποκριθεί στις εννιά (9) αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου και την τυπική ολοκλήρωση ενός πρωταθλήματος που έχει περάσει μέσα από σαράντα κύματα».

 

Ναυπακτιακός Αστέρας: «Συνεχίζουμε, αλλά…»

 «Μετά από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας κάτω από συνθήκες που δεν φανταζόμασταν όταν ξεκινούσαμε αυτή πριν λίγους μήνες. Οι άνθρωποι της διοίκησης είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε όρθιοι.

Δεν θα επιτρέψουμε στην πολιτεία – ΕΠΟ να είμαστε μόνοι!!! Γι’ αυτό θα πρέπει η τελική πρόταση της ΕΠΟ να είναι η πιο λογική και να κατανοεί τις αγωνίες και τα προβλήματα των ανθρώπων που κρατούν ζωντανό τον αθλητισμό. Τους καλούμε όλους να σταθούν στο πλευρό τον παραγόντων που θα αναγκαστούν για ακόμη μια φορά να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη τους σε μια χρονιά που με δυσκολία μπορούν να βρεθούν χορηγοί . Εκτός από τα έξοδα των αγώνων και γενικότερα τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας , έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα αυτό των rapid tests . Βαρύ το κόστος που έστω αν και για αρχή ο Δήμος Ναυπακτίας και ο δήμαρχος κ. Γκίζας υποσχέθηκε να βοηθήσει. Καλούμε όλους τους φορείς, τον Δήμο Ναυπακτίας , την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να βοηθήσουν στην προσπάθεια μας».

Ξεκίνημα με Στεργίδη για τη Θύελλα Πατρών!

Το καλοκαίρι, η Θύελλα Πατρών και ο Λυμπέρης Στεργίδης έφτασαν πολύ κοντά σε «γάμο», αλλά η συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Πανσερραϊκό δεν τους επέτρεψε να ανταμώσουν. Αυτό που δεν έγινε πριν λίγους μήνες όμως, φαίνεται πως θα γίνει τώρα και ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της Θύελλας. Ο Στεργίδης είχε επαφές τις τελευταίες ημέρες με τους διοικούντες της Θύελλας και είναι πολύ πιθανό να έρθουν σε συμφωνία. Το πρωί της Τρίτης τα μέλη της Θύελλας Πατρών θα κάνουν τα τεστ για τον κορονοϊό,  και αν όλα πάνε καλά και βγουν αρνητικά, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση!

Στάση αναμονής… τηρεί ο Παναιγιάλειος!

Στον Παναιγιάλειο οι διοικούντες τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τις εξελίξεις από την ΕΠΟ. Κατά πάσα πιθανότητα, αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, η «Μαύρη Θύελλα» θα συνεχίσει καθώς κανείς δεν θέλει να βρεθεί ο ιστορικός σύλλογος στις τοπικές κατηγορίες τη νέα χρονιά. Παράλληλα, οι διοικούντες περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τα τεστ, ενώ ήδη έχουν κάνει επαφές με το Δήμο Αιγιαλείας αλλά και διαγνωστικά κέντρα της περιοχής για να διερευνήσουν αν υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας τεστ κορονοϊού με τη μορφή χορηγίας.

Ανέλαβε τον ΑΟ Τσιλιβή ο Β. Φίλιππας!

Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και όλα δείχνουν ότι ο Βασίλης Φίλιππας θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Τσιλιβή. Ο πατρινός τεχνικός δέχθηκε πρόταση από την ομάδα της Ζακύνθου, η οποία θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αν και όταν αυτό ξεκινήσει. Είναι η πρώτη φορά που ο Φίλιππας βγαίνει εκτός Αχαΐας με σκοπό να διατηρήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Όλη η επικαιρότητα