Λακωνία

Γιάννης Καρβέλης: Επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στις μονάδες υγείας της Λακωνίας (Φωτό)

Ακούστε το άρθρο

Στις νοσηλευτικές μονάδες – κέντρα υγείας και νοσοκομεία – της Λακωνίας βρέθηκε την Παρασκευή ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Γιάννης Καρβέλης.

Ο κ. Καρβέλης έφτασε μέχρι την Ελαφόνησο όπου ήταν σε εξέλιξη ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού.

Όπως αναφέρει ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε.:

“Βρεθήκαμε στην Ελαφόνησο όπου εμβολιάστηκε ο γενικός πληθυσμός του νησιού. Παρόντες επίσης η Δήμαρχος Ελαφονήσου Έφη Λιάρου, καθώς και οι βουλευτές Λακωνίας Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός.

Για τον εμβολιασμό συνετέλεσαν στελέχη του Κ.Υ. Αρεοπολης με επικεφαλής τον Διευθυντή Αργύρη Μαριολη, του Κ.Υ. Νεάπολης με την συμμετοχή του Διευθυντή Γιάννη Μιχαλετου, αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό από το Γ.Ν. Μολάων.

Επακολούθησε περιοδεία στο Κ.Υ. Νεάπολης, στο Γ.Ν. Μολάων, στο Κ.Υ. Βλαχιωτη, όπου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βερδος, στο Κ.Υ. Γυθείου, στο Γ.Ν. Σπάρτης και στο Κ.Υ. Σπάρτης.
Σημαντικό χαρακτήρα είχαν οι συνεργασίες και ενημερώσεις τόσο από τους Επιστημονικά Υπεύθυνους των Κέντρων Υγείας, όσο και από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης Εύη Παπαγεωργίου αλλά και του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μολάων Κώστα Κορωνιου.

Εποικοδομητική βεβαίως και η συνεχής παρουσία των βουλευτών Λακωνίας Αθανασίου Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικού.”

Δείτε φωτογραφίες:

Όλη η επικαιρότητα