Lifestyle Smile

Γιάννης Λουκάκος: Έχω φάει πιάτο στη μούρη από σεφ

Ακούστε το άρθρο

«Σε κανένα χώρο δεν είναι ήρεμα τα πράγμα και σε όλους οφείλουν να είναι». Με αυτά τα λόγια ο σεφ Γιάννης Λουκάκος αναφέρθηκε στα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάματος.

Ο διάσημος σεφ μίλησε για τα περιστατικά, με τα οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπος στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν κριτής στο MasterChef.

«Μου έτυχε να εκσφενδονίσουν πιάτο και να το φάω στην μούρη»

«Σε κανένα χώρο δεν είναι ήρεμα τα πράγμα και σε όλους οφείλουν να είναι. Μου έχει τύχει ο σεφ να μου εκσφενδονίσει ένα πιάτο που δεν του άρεσε και να το φάω στην μούρη» είπε.

«Στο σχολείο η δασκάλα με χτύπησε στο χέρι με τον χάρακα κι εγώ δεν μπορούσα να το πω στους δικούς μου γιατί θα έλεγαν καλά σου έκανε. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να παρατήσουμε τα παρατράγουδα μιας διαδικασίας» συμπλήρωσε.

Τι είπε για την περίοδο που ήταν κριτής στο MasterChef

«Όταν ήμουν στο MasterChef είχα ακούσει πολλά ακραία. Δεχόμασταν από ερωτικές εξομολογήσεις μέχρι να μου πει και μια κοπέλα ότι σε περιμένω στο ραντεβού μας και λέω ποιο ραντεβού μας;» είπε.

«Πολλά χιουμοριστικά και κάποια προβληματικά τύπου παρενόχληση. Και το δικό μας MasterChef ήταν ριάλιτι αλλά ήταν πιο άγουρο» κατέληξε.

via

Όλη η επικαιρότητα