Ηλεία

Γιάννης Λυμπέρης: «Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος, για να βάλουμε τέλος στην περιπέτεια του κορωνοϊού»

Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα  σε όλους να εμβολιαστούν και να περάσουν το μήνυμα, δίνοντας το καλό παράδειγμα, απευθύνει ο Δήμαρχος Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης.

Αφορμή των δηλώσεών του αποτέλεσε η έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα μας και όπως ο ίδιος είπε:

«Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος, για να βάλουμε τέλος στην περιπέτεια του κορονοϊού. Ο μόνος τρόπος, για να ξαναπάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο των ζωών μας».

Επιπροσθέτως ο κ. Λυμπέρης είπε: «Με την ιδιότητα του υγειονομικού καλώ τους Ηλείους να εμβολιαστούν και εγώ προσωπικά θα σπεύσω άμεσα από τη στιγμή που θα έρθουν τα εμβόλια στην Αμαλιάδα». «Βέβαια», συνέχισε ο Δήμαρχος Ήλιδας «δεν σημαίνει πως τελειώσαμε με την πανδημία. Θα απαιτηθεί χρόνος και υπομονή και πάνω από όλα δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε. Αντιλαμβάνομαι πως έχουμε όλοι κουραστεί και θα επιθυμούσαμε αυτές τις Άγιες Ημέρες να είμαστε αγκαλιά με τους δικούς μας ανθρώπους, με τους φίλους μας. Δυστυχώς ο κορονοϊός δεν μας το επιτρέπει. Επιβάλλεται λοιπόν, όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούμε τις υποδείξεις των ειδικών, ώστε σε σύντομο χρόνο και σε συνδυασμό με το εμβόλιο, όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση που ζούμε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, να τελειώσει. Ως χώρα δεν θα πρέπει να θρηνήσουμε άλλα θύματα από τον κορονοϊό.

Υπομονή», κατέληξε ο Δήμαρχος «και πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του εφιάλτη. Χρόνια πολλά σε όλους».

Όλη η επικαιρότητα