Προγνωστικά

Γιατί να κολλήσει η Θέλτα;

Ακούστε το άρθρο

Σκοράρει δύσκολα, αλλά με τα λίγα εφόδια που διαθέτει η Κάντιθ είναι ψηλά στη βαθμολογία και προέρχεται από νίκη – παράσημο απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 2-1.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Μάθε τα πάντα για το bwin casino gr

Θέλτα – Κάντιθ: Σκοράρει δύσκολα, αλλά με τα λίγα εφόδια που διαθέτει η Κάντιθ είναι ψηλά στη βαθμολογία και προέρχεται από νίκη – παράσημο απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 2-1. Έστω και αν σχολιάστηκε αρνητικά η κατοχή μπάλας που δεν έφτασε καν το 20%, η νίκη είναι νίκη και ο αντίπαλος -σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι Καταλανοί- πολύ μεγαλύτερος. Στα 35 του ο Αλβάρο Νεγρέδο προσπαθεί να εμπνεύσει τους Ανδαλουσιάνους, με τα γκολ και την ηγετική φυσιογνωμία του. Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό των φιλοξενούμενων είναι η άγνοια κινδύνου και το γεγονός ότι δεν τσαλακώνονται ψυχολογικά μετά από βαριές ήττες.

Η Θέλτα βρίσκεται στο -5 από την αντίπαλό της και πασχίζει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Διανύει, ίσως, το καλύτερο αγωνιστικό διάστημα φέτος, προερχόμενη από 2 σερί νίκες (3-1 τη Γρανάδα, 0-2 την Αθλέτικ Μπιλμπάο). Για αυτό και δίνεται σημαντικό φαβορί, παρά τα όσα δείχνει η βαθμολογική απόσταση με την Κάντιθ. Η τιμωρία του Μουρίγιο στερεί έναν βασικό αμυντικό από το οπλοστάσιο του κλαμπ από το Βίγο, Διαθέτει παίκτες μπροστά η γηπεδούχος (Μίνα, Άσπας, Νολίτο), η οποία ως ανάστημα σίγουρα διαθέτει μεγαλύτερο από την αντίπαλό της.

Τι σκέφτομαι: Ενδεχομένως η Κάντιθ να ξεφουσκώσει άμεσα, όμως οι 4 νίκες εκτός έδρας και η σταθερή παρουσία της στην 6άδα της ισπανικής Primera Division είναι στοιχεία αξιοπρόσεκτα. Προέρχεται από νίκη επί της Μπαρτσελόνα, αποκλείεται να φοβηθεί τη Θέλτα είτε χάσει είτε νικήσει. Ιδιαιτέρως ακριβό το G/G, το οποίο θα πονταριστεί. Από πλευράς σημείου, στις αποδόσεις που δίνεται η Κάντιθ δεν γίνεται να μην παιχτεί και σε τελικό και σε ημίχρονο, σε ξεχωριστά bet.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Α’ Ισπανίας στο Foxbet.

Όλη η επικαιρότητα