Προγνωστικά

Για το 3-1 κι η άλλη ομάδα του LA

Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο L-Train

Εδώ θα βρεις τις καλύτερες nba αποδοσεις

02:00, Houston Rockets – Los Angeles Lakers (1-2)

Διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο

Game1: Los Angeles Lakers – Houston Rockets 97-112

Game2: Los Angeles Lakers – Houston Rockets 117-109

Game3: Houston Rockets – Los Angeles Lakers 102-112

Θα έλεγε κανείς ότι απλά στο game1 οι Lakers «ζύγιζαν» τον αντίπαλο. Να δουν πόσο πρέπει να καταναλώσουν στα επόμενα παιχνίδια, για να πάρουν τη νίκη. Στο game2 επικράτησαν σχετικά εύκολα στο τέλος, αφού προηγουμένως είχαν απολέσει διαφορά 20 πόντων. Προχθές επικράτησαν στο τέλος και πάλι, σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι. Αλλά με «έκρηξη» στο τελευταίο δεκάλεπτο, το πήραν με διψήφια διαφορά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ομάδα που παίζει καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεσή της. Ο Vogel κάνει το αυτονόητο και δεν παίζει με δύο «πύργους», ο LeBron έχει μπει σε playoffs mode και στην απέναντι πλευρά, πότε παίζοντας μόνο ο Harden ή έχοντας βοήθειες κι από τον Westbrook, δε βγαίνει.

33 πόντους, εννιά ριμπάουντ κι άλλες τόσες ασίστ είχε ο «μούσιας» στο προηγούμενο ματς, στους 30 σταμάτησε ο Westbrook. Κι από την άλλη ο Lebron μέτρησε 36 πόντους, επτά ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τέσσερα μπλοκ, με τον Davis να γράφει DD με 26/15/6.

Εκτίμηση: Σε μια πρώτη ανάγνωση, επειδή ο LeBron έχει μπει σε mode «άντε να τελειώνουμε να πάμε παρακάτω» και «καθαρίζει», αξίζει ένα bet στο over 47.5 p/as/reb. Αφού κάνει αρκετές δουλειές στο παρκέ. Σε δεύτερη ανάγνωση, το -4.5 των Lakers είναι πάρα πολύ καλή επιλογή.

Όλη η επικαιρότητα