Εκπαίδευση

Γιώργος Αναστασόπουλος (Φροντιστήριο «Θεμέλιο»): Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά

Ακούστε το άρθρο

O καθηγητής Γιώργος Αναστασόπουλος υπεύθυνος του Φροντιστηρίου «Θεμέλιο» θέλησε να συγχαρεί τους μαθητές του φροντιστηρίου, αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις πανελλαδικές για την επιτυχία τους.

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές του φροντιστηρίου “ΘΕΜΕΛΙΟ” αλλά και όλους τους υπόλοιπους μαθητές που πέτυχαν τον στόχο τους.Οι στιγμές αυτές είναι γεμάτες χαρά και ικανοποίηση για όλους μας. Μαθητές, καθηγητές και οικογένειες δικαιώνονται για την προσπάθεια και τον αγώνα τους. Φέτος παρατηρήθηκε μείωση των βάσεων ακόμα και σε τμήματα που δεν παρουσίαζαν στο παρελθόν ιδιαίτερες αυξομειώσεις, αλλά και άνοδο σε κάποια τμήματα.

Γρήγορα συμπεράσματα δεν μπορούμε να εξαγάγουμε, αλλά καλό είναι να περιμένουμε τα επίσημα στατιστικά, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα. Παρά τις ιδιαιτερότητες της χρονιάς, που πέρασε, το Φροντιστήριο Μ.Ε “ΘΕΜΕΛΙΟ” κατάφερε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες και απαιτήσεις, καθώς και στις προσδοκίες των μαθητών και των οικογενειών τους.

Μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας το “ΘΕΜΕΛΙΟ” μπαίνει και αυτό στον χορό των επιτυχιών και αυτό είναι αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας με τους μαθητές και τις οικογένειές τους, της εμπειρίας και της μεθοδικότητας των καθηγητών του. Ευχαριστούμε όλους, γονείς και μαθητές, για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν και ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες».

Όλη η επικαιρότητα