Lifestyle Smile

Γιώργος Ανατολάκης: «Του έταξαν λαγούς με πετραχήλια και είχε την τύχη στημένης λεμονόκουπας»

Τι είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ που εργάζεται πλέον ως κούριερ
Ακούστε το άρθρο

Οι οικονομικές δυσκολίες έχουν ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Ανατολάκης, να γίνει κούριερ. «Κρίμα, του έταξαν λαγούς με πετραχήλια και είχε την τύχη μιας στημένης λεμονόκουπας», σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ιδρυτής του ΛΑΟΣ με το οποίο ήταν βουλευτής ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Τον Γιώργο Ανατολάκη τον μάθαμε ως ποδοσφαιριστή, αρχικά του Ηρακλή και στη συνέχεια του Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε πολλούς τίτλους. Μετά το τέλος της καριέρας του, αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και εξελέγη βουλευτής με το ΛΑΟΣ, για να πάει στη συνέχεια, επί Αντώνη Σαμαρά, στη Νέα Δημοκρατία.

Όλα αυτά, όμως, μοιάζουν πολύ μακρινά για τον Ανατολάκη, ο οποίος πλέον είναι κούριερ. Τα πολλά οικονομικά προβλήματα υποχρέωσαν τον πρώην ποδοσφαιριστή και βουλευτή να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, δουλεύοντας ως κούριερ σε κατάστημα ανταλλακτικών στη Θηβών.

«Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Ο Γιώργος Ανατολάκης είναι ένα φιλότιμο παιδί που έχει προικιστεί από τη φύση περισσότερο στα πόδια. Στη ζωή του έκανε έναν γάμο με μία γυναίκα που υπερτερούσε ηλικιακά, νοητικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει», είπε ο κ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή TLive στον ALPHA.

«Ο Ανατολάκης παρασύρθηκε σε πάρα πολλά θέματα. Του έταξαν λαγούς με πετραχήλια το 2012.Είχε την τύχη μία στυμμένης λεμονόκουπας. Λυπάμαι για όλη αυτή την εξέλιξη. Τον συγχαίρω που δεν ζητιάνεψε και βγήκε να κάνει μία δουλειά και αυτό σημαίνει αξιοπρέπεια. Κρίμα…», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Υπερτερούσε σε πολλά πράγματα η σύζυγός του. Ο Ανατολάκης είχε τη δυνατότητα μόνο να ακολουθεί. Φιλότιμο παιδί, καλό παιδί αλλά με συγκεκριμένες δυνατότητες. Λυπάμαι για την εξέλιξη, μπορούσε να έχει καλή τύχη, αλλά καμιά φορά ξέρετε πως από τις επιλογές που κάνεις προκύπτει και το αποτέλεσμα», σημείωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι επέλεξε να συμπεριλάβει τον Γιώργο Ανατολάκη στο ψηφοδέλτιό του επειδή ήταν πολύ δημοφιλής και «τον θέλανε από τον Πειραιά». «Ήταν αγαπητός. Βγήκε βουλευτής. Κρίμα που είχε αυτή την εξέλιξη», κατέληξε ο Γιώργος Καρατζαφέρη

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα