Lifestyle

Γιώργος Παπαγεωργίου- Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύονται;

Ακούστε το άρθρο

«Θα κάνουμε το γάμο της δικιάς σας της Δανάης και του Γιώργου Παπαγεωργίου το επόμενο καλοκαίρι». «Για τη Δανάη Μιχαλάκη, λέμε;», αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος που έπαιρνε συνέντευξη από τον σχεδιαστή μόδας Νίκο Αποστολόπουλο, για το Πρωινό του ΑΝΤ1. Η απάντησή του ήταν καταφατική. Αυτή η ατάκα του σχεδιαστή μόδας ήταν αρκετή, για να δοθεί στην δημοσιότητα η πιο χαρμόσυνη είδηση, εφόσον επιβεβαιωθεί και από τους ίδιους, για ένα από τα νέα και πολύ ερωτευμένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Η Δανάη Μιχαλάκη, που γνωρίσαμε ως Δρόσω μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και ο Γιώργος Παπαγεωργίου το επόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιήσουν τον γάμο τους, σύμφωνα με τον σχεδιαστή μόδας. Οι δύο ηθοποιοί μετρούν τουλάχιστον 1,5 χρόνο σχέσης και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Την είδηση θα τη δεις στο 02.35 του παρακάτω video.

Μπορεί οι ίδιοι να διατηρούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, ωστόσο δεν κρύβουν το γεγονός ότι είναι μαζί. Έχουν μετακομίσει εδώ και καιρό κάτω από την ίδια στέγη, ενώ πέρασαν μαζί και το διάστημα της καραντίνας, αφού εθεάθησαν περισσότερες από μία φορές σε περιπάτους στη γειτονιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My birthday boy! ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Michalaki (@danae_michalaki) στις

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου το επόμενο διάστημα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βρίσκεται στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Η παράσταση «Το Μινόρε της Αυγής» στην οποία πρωταγωνιστή μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Αλεξάνδρα Αϊδήνη, αποτελεί την πρώτη που θα εγκαινιάσει τη νέα καλλιτεχνική διεύθυνση του Λευτέρη Γιοβανίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός, εφόσον η είδηση αληθεύει, θα είναι ο δεύτερος γάμος του Γιώργου Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε παντρευτεί για μικρό διάστημα με τη δραματολόγο, Θεοδώρα Καπράλου, με την οποία παρέμειναν μετά τη λήξη του γάμου τους συνεργάτες.

«Ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια, έγινε πάνω στον ενθουσιασμό. Δεν μετανιώνω, γιατί γνώρισα μια γυναίκα με την οποία παραμένουμε φίλοι. Το θέλαμε και οι δύο τότε, αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δουλειά γι’ αυτά τα πράγματα – και πριν από τον γάμο! Εγώ έκανα πρόταση στους έξι μήνες και αυτό αποδείχτηκε κάπως επιπόλαιο», είχε πει στο περιοδικό Γυναίκα.

«Ο γλυκός μου ο Γιώργος! Είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου και μου δίνει συνέχεια αφορμές να νιώθω περήφανη χαζομαμά. Σκηνοθετεί, παίζει, τραγουδά με το συγκρότημά του, τους Polcar. Δοκιμάζει νέα πράγματα και δεν σταματά να κερδίζει νίκες, όπως γράφεις κι εσύ συχνά (γελάει)! Ανεξάντλητο ταλέντο! Ελπίζω να έχει αντοχές και δεν σταματώ να τον θαυμάζω και να τον καμαρώνω!», είχε πει πρόσφατα για εκείνον η μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού σε συνέντευξή της. Η ηθοποιός έκανε φέτος την τηλεοπτική της επιστροφή στη σειρά του Alpha «Αγγελική».

Όσο για τη Δανάη Μιχαλάκη, εκείνη συνεχίζει να μαγεύει ως Δρόσω το κοινό μέσα από τη μικρή οθόνη, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Όλη η επικαιρότητα