Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Οργή για τη δήλωση Μπαλάσκα «αν δεν ήταν βλάκας, θα ήταν έξω σε 4 χρόνια»

Ακούστε το άρθρο

Για τη συγκλονιστική εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε το πρωί ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας και η τοποθέτησή του μόνο ως χυδαία μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση και ζητά να πάρει θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο γνωστός συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε για την εξέλιξη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και την ομολογία της συζύγου του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τι καταλαβαίνει κανείς από τις ενέργειες του συζυγοκτούνου, είπε: «Δείχνει ότι είναι βλάκας». Κι αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, «εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε «εν βρασμώ ψυχής» σε οικογενειακό καυγά, «χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή», «δε λειτουργούσα εγώ», με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», όπως εκτίμησε.

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μπαλάσκα

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το παραπάνω απόσπασμα και την τοποθέτηση του κ. Μπαλάσκα, κάνοντας λόγο για αθλιότητα.

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

Όλη η επικαιρότητα