Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί ο δολοφόνος της καρολάιν – Ψύχραιμος έφυγε από τα δικαστήρια

Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 33χρονος πιλότος που ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος φορώντας αλεξίσφαιρο με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 17:00 και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Στη συνέχεια, σε κλοιό αστυνομικών αλλά και τηλεοπτικών συνεργείων ο 33χρονος πιλότος αγέρωχος και με σταθερό βήμα περπάτησε μέχρι το γραφείο του ανακριτή.

Ο νεαρός κατηγορούμενος, φορώντας χειροπέδες, αλεξίσφαιρο γιλέκο και μάσκα, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη ώστε να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Μετά τον ανακριτή ο 33χρονος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο όχημα της αστυνομίας και αποχώρησε ψύχραιμος από τα δικαστήρια.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 32χρονου επιφυλάχθηκαν να κάνουν δηλώσεις αφού ενημερωθούν για τη δικογραφία ενώ μετέφεραν ότι ο εντολέας τους είναι «μετανιωμένος και συντετριμμένος».

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα