Ελλάδα

Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από σκυλιά – Καταγγελίες εις βάρος του ασυνείδητου ιδιοκτήτη (Εικόνες)

Ακούστε το άρθρο

Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε μια γυναίκα στα Χανιά της Κρήτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Χρυσής Ακτής το απόγευμα του Σαββάτου (27/2) και, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει.

Τα σκυλιά που επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το flashnews.gr, έχουν ιδιοκτήτη, ο οποίος τα αφήνει ελευθέρα και όπως φαίνεται δεν τα προσέχει. Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, η γυναίκα ενώ πήγαινε βόλτα τα σκυλάκια της το απόγευμα του Σαββάτου (27/2) στην Χρυσή Ακτή δέχθηκε επίθεση από ένα από τα σκυλιά του εν λόγω ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο πόδι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε ράμματα.

Στη συνέχεια η γυναίκα πήρε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται ότι όπως καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος ο εν λόγω κηδεμόνας σκύλων “κυκλοφορεί στην περιοχή της Χρυσής Ακτής με τρία μαλινουα, χωρίς λουρί, που κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε ζώα, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια τα αποτρέψει”.

via

Όλη η επικαιρότητα