Ποδόσφαιρο

Γυναίκες Νίκης Τραγανού: Εκτός με Ίκαρο Πετρωτού στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε χθες  η διαδικασία κλήρωσης των γυναικείων πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας, στα οποία θα συμμετάσχουν συνολικά 99 σωματεία απ’ όλη τη χώρα.

Εκ μέρους της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, τις κληρώσεις διενήργησαν ο πρόεδρός της και μέλος της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. Γ. Χατζησαρόγλου και το μέλος της Ι. Κλώτσας, ενώ στη διαδικασία παρέστη επίσης το μέλος της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. και της Επιτροπής Διοργανώσεων, Π. Διακοφώτης.

«Εύχομαι σε όλα τα σωματεία πάνω απ’ όλα υγεία, με την ελπίδα να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν. Ως Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει εξαιτίας της πανδημίας. Η Ε.Π.Ο. θα κάνει τα πάντα για τις ομάδες και τις αθλήτριες, οι οποίες, με αυταπάρνηση και υπό δυσχερείς συνθήκες, αναβαθμίζουν συνεχώς το αγωνιστικό επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Τις ευχαριστούμε και παραμένουμε δίπλα τους για ακόμα καλύτερες ημέρες. Καλή επιτυχία και καλή χρονιά», δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Γ. Χατζησαρόγλου επ’ ευκαιρία των κληρώσεων.

Μοναδικός  εκπρόσωπος της Ηλείας στην κλήρωση η ομάδα της  Νίκης Τραγανού , η οποία συμμετέχει στον 2ο  όμιλο της Β΄ εθνικής!

Με  την ομαδα του Γιώργου Γεωργιόπουλου(τεχνικός της Νίκης), να έχει δύσκολη αποστολή, καθώς στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ίκαρο Πετρωτού, ενώ και την 2η αγωνιστική παίζει πάλι εκτός, αντιμετωπίζοντας τον Πήγασο Θριασίου!

                    2ος  ΟΜΙΛΟΣ : Το πρόγραμμα

Όλη η επικαιρότητα