Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Ηλειακός «εµφύλιος» µετά το Πάσχα!

Ακούστε το άρθρο

Σε «μίνι» διακοπές βρίσκονται όλες οι ομάδες της Γ΄ εθνικής λόγω ΠΑΣΧΑ, πριν βέβαια μπουν από την Κυριακή του Θωμά στην τελική ευθεία, αυτού του σύντομου πρωταθλήματος, όπου όλα είναι ακόμα ρευστά, όσον αφορά το πρωτάθλημα αλλά και φυσικά την παραμονή στην κατηγορία.

Καθώς η αγωνιστική που πέρασε αντί να τα ξεπλέξει, περιέπλεξε ακόμα πιο πολύ την κατάσταση η οποία παραμένει «θολή» από την κορυφή έως την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Κανείς δεν έχει ακόμα πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κανείς δεν έχει «καθαρίσει» την υπόθεση της παραμονής, ιδίως μετά τα διπλά της περασμένης Τετάρτης, του Διαβολιτσίου στη Γαστούνη, και του Διαγόρα Βραχνεΐκων στη Ζάκυνθο επί του Εθνικού Σκουλικάδου.

Τέσσερα ματς εντός, Παλληξουριακό (εκτός) και Ρεπό!

Ο «νεοφώτιστος» Αίας Γαστούνης λοιπόν, κρατά την παραμονή του στην έδρα του. Απομένουν ακόμα έξι αγωνιστικές, και έχει να παίξει τέσσερα ματς στο Δημ. Στ. Γαστούνης, θα κάνει ρεπό, και θα ταξιδεύσει την προτελευταία αγωνιστική έως το Ληξούρι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Παλληξουριακό, ο οποίος έως τότε μπορεί και να έχει υποβιβαστεί και «μαθηματικά».

Άρα ο Αίας θα πρέπει να πάρει στην έδρα του, τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή!

Όμως όταν έχεις να δώσεις δυο πολύ δυνατά ματς, με παραδοσιακές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΒ και ο Ναυπακτιακός Αστέρας, και δύο ματς με ομάδες που τα δίνουν όλα για την παραμονή τους, όπως η Θύελλα Πατρών και ο Πάμισος Μεσσήνης, θα πρέπει να υπερβάλεις εαυτό, και όχι να επαναλάβεις τα λάθη με τον Εθνικό Σκουλικάδου και το Διαβολίτσι.

Ο Αίας που έχει ποιοτικό υλικό, έχει τη δύναμη, αν αποβάλει το άγχος της έδρας, και αγωνιστεί ελεύθερα, όπως παίζει στα εκτός έδρας ματς, όχι μόνο να πετύχει ανετα την παραμονή του στη Γ΄ εθνική, αλλά να τερματίσει και ψηλά.

Μ. Τσίρκοβιτς: «Είναι τιµή µου που δουλεύω στον ΠΑΟΒ!»

Σε «μίνι» διακοπές βρίσκονται από χθες οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΒ, για να γιορτάσουν και αυτοί με τις οικογένειές τους το Πάσχα. Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, συναντήθηκαν για τελευταία φορά το απόγευμα της Ν. Πέμπτης, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα.

Μάλιστα, παρούσα στην προπόνηση ηταν και το Δ.Σ. των «πρασίνων», που κατέβαλλε το δώρο του Πάσχα στους ποδοσφαιριστές, με τον Μίκι Τσίρκοβιτς. Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός με την ευκαιρία αυτή αναφέρθηκε στη διοίκηση του ΠΑΟΒ λέγοντας: «Θα ήθελα για άλλη μια φορά, να σταθώ στη στάση της διοίκησης, η οποία εδώ και χρόνια, δείχνει ότι είναι συνεπέστατη απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα το πω για άλλη μια φορά, είναι τιμή μου που δουλεύω σε μια ομάδα, όπως η ομάδα της Βάρδας».

«Ο Αίας είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος» Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός με την ευκαιρία της παρουσίας του στο ματς της Γαστούνης με το Διαβολίτσι, και ενόψει του μεταξύ τους ματς την Κυριακή του Θωμά ανέφερε: «Ο Αίας είναι μια εξαιρετική ομάδα. Διαθέτει κάποιες ποιοτικές μονάδες και είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος.

Έχει καλή φυσική κατάσταση. Αυτό το περίμενα, αλλά το είδα και την Τετάρτη. Εμείς, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό, γνωρίζοντας ότι είναι ένα Ηλειακό ντέρμπι. Θα δουλέψουμε πάνω στην τακτική μας, και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας, γιατί στο παιχνίδι αυτό, θα μετρήσει ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Όλη η επικαιρότητα