Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Οριστικά με 7 ομίλους το νέο πρωτάθλημα

Ακούστε το άρθρο

Περίπατο πήγαν όλες οι ελπίδες που είχαν κάποιες ομάδες της Γ’ Εθνικής, που έχουν υποβιβαστεί βαθμολογικά. Στη χθεσινή Γ.Σ. της ΕΠΟ, ανακοινώθηκε ότι το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα διεξαχθεί σε 7 Ομίλους.

Φέτος δεν ανεβαίνει καμία ομάδα από τα τοπικά στη Γ’ Εθνική, και έτσι τη νέα περίοδο η Γ’ Εθνική θα έχει 86 ομάδες (αν δεν αλλάξει κάτι για διάφορους λόγους), οι οποίες θα χωριστούν σε επτά ομίλους. Ο στόχος που έχει μπει είναι σε βάθος τριετίας οι όμιλοι να γίνουν τέσσερις. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνονται μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και θα ανεβαίνουν αντί 56 ομάδες, 28 ομάδες. Επομένως, δεν υπάρχει περίπτωση (όσο μπορεί να το πει κάποιος αυτός για την Ελλάδα) να σωθεί καμία ομάδα!

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Ευχαριστώ σε Αστέρα και Νίκη Τραγανού!

Με την ευκαιρία της λήξης της σεζόν το Δ.Σ. του Αίαντα, και προσωπικά η «ψυχή» της ομάδας κ. Λάμπης Κάρδαρης, ευχαριστούν και δημόσια τον Αστέρα Αμαλιάδας για την παραχώρηση έως τώρα του Γιαν. Παρασκευόπουλου, καθως και τη Νίκη Τραγανού για τους Γεωργιόπουλο και Καλογερόπουλο, και εύχονται στα φιλικά αυτά σωματεία, καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ!

Όλη η επικαιρότητα