Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Στον «αέρα»… και πάλι η 12η αγωνιστική

Ακούστε το άρθρο

Το ερχόμενο Σάββατο ως γνωστόν, θα διεξαχθεί η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 9ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Έχει όμως δημιουργηθεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αφορά τη Θύελλα Πατρών και το Ναυπακτιακό Αστέρα. Η Θύελλα αγωνίζεται με Εθνικό Σκουλικάδου και ο Ναυπακτιακός με Τσιλιβή στη Ζάκυνθο.

Τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 17:00 αλλά το τελευταίο καράβι από το νησί στην επιστροφή αναχωρεί στις 18:15. Που σημαίνει πως οι ομάδες δε προλαβαίνουν το πλοίο και θα πρέπει να διανυκτερεύσουν στο νησί. Και πάλι όμως (αν και φυσικά δε θέλουν γιατί επιβαρύνονται με έξτρα έξοδα) ξενοδοχεία δεν υπάρχουν για τόσα πολλά άτομα λόγω του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος.

Οι συγκεκριμένες ομάδες λοιπόν έκαναν αίτημα στην ΕΠΟ να αγωνιστούν νωρίτερα στις 16:00 έτσι ώστε οριακά να προλάβουν το καράβι επιστροφής, κάτι που δε δέχεται η ΕΠΟ. Τι θα γίνει τώρα; Θα κοιμηθούν όλοι μαζί στο λιμάνι; Ή θα αναβληθεί και πάλι η αγωνιστική ολόκληρη;

Ένα σωρό προβλήματα από τότε που ξεκίνησε και πάλι η Γ’ Εθνική ειδικά στον 9ο όμιλο. Ένα πραγματικά άνισο πρωτάθλημα ενός γύρου, για αυτό και πληθαίνουν οι φωνές ομάδων να μην υποβιβαστεί καμία, ιδίως τώρα που δεν ανεβαίνουν οι πρωταθλητές των διαφόρων ΕΠΣ της χώρας μας.

Όλη η επικαιρότητα