Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Τι λένε οι πρωταγωνιστές των δύο Ηλειακών οµάδων για την επανέναρξη!

Ακούστε το άρθρο

Είναι πλέον γεγονός,  την ερχόμενη Κυριακή 11 Απριλίου σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ,  επαναρχίζει και επίσημα ύστερα από διακοπή  5 μηνών και 10 ημερών, το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, ζητήσαμε τη γνώμη δυο εκ των κορυφαίων παικτών, των Ηλειακών  ομάδων.

ΑΝΤΩΝΗΣ  ΛΙΟΣΗΣ (ΠΑΟ Βάρδας): «Είναι σαν να ξεκινάμε… από την αρχή»

«Επιτέλους την ερχόμενη Κυριακή επιστρέφουμε και επίσημα στα γήπεδα. Ύστερα βέβαια από μια πολύ μακρά αποχή, που μας έχει βγάλει  εκτός προγράμματος.  Μιλάμε δηλ. για μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία δύσκολα θα καλυφτεί. Εμείς όμως προσπαθούμε σιγά – σιγά να μπούμε στην ροή που ξέραμε, αλλά δυστυχώς η διάρκεια αυτής της προετοιμασίας είναι πολύ μικρή, και δεν μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.  Ουσιαστικά την Κυριακή είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή, με τις περισσότερες ομάδες, μεταξύ αυτών και τον ΠΑΟΒ , αλλαγμένες κατά 50% , ίσως και παραπάνω, χωρίς  να ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν στο γήπεδο. Έτσι όποια ομάδα μπορέσει και διαχειριστεί καλύτερα αυτή την κατάσταση, θα πετύχει και τους στόχους της.  Εμείς  όπως έχουμε δείξει και στο παρελθόν, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας, και πιστεύω, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε, ότι θα τα καταφέρουμε.  Ωστόσο θα χρειαστεί, σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχεία, έχοντας να δώσουμε 8 τελικούς…».

ΗΛΙΑΣ  ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (Αίας Γαστούνης): «Έχουμε μπροστά μας δέκα τελικούς!»

«Ο Αίας είναι από τις ελάχιστες ομάδες του 9ου ομίλου που κράτησε το 99% του αρχικού του ρόστερ, και αυτή την ώρα έχοντας κάνει  τη σωστή προετοιμασία, φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τις  άλλες ομάδες του ομίλου. Φτάνει όμως  αυτό να το δείξουμε στο γήπεδο, ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή μέσα στο Αίγιο. Ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία.  Όμως εμείς που σεβόμαστε όλες τις ομάδες, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για βαθμό η βαθμούς, γνωρίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας, δέκα τελικούς.  Θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση, βρίσκοντας σιγά – σιγά το ρυθμό μας.  Νε το πρόγραμμα που έχουμε(6 ματς εντός και 4 εκτός), και με τη δύναμη της έδρας μας, πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στη Γ εθνική που είναι και ο στόχος μας.  Όσο για μένα, θα προσπαθήσω να βάλω πολλά γκολ ακόμα, αλλά πρωτίστως με ενδιαφέρει η παραμονή  του Αίαντα».

 

Όλη η επικαιρότητα