Γ Εθνική

Γ’ Εθνική – 9ος Όμιλος: Επιστρέφει σε αγωνιστική δράση την Κυριακή

Ακούστε το άρθρο

Την προσεχή Κυριακή 6/6 θα διεξαχθεί κανονικά η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής του 9ου ομίλου με την Θύελλα να μην αγωνίζεται φυσικά κόντρα στον Αίαντα Γαστούνης.

Ένας Αίας, ο οποίος ενημερώθηκε να ετοιμάζεται και να βγάζει εισιτήρια για την Κεφαλονιά την άλλη Τετάρτη, καθώς προγραμματίζεται να οριστεί η 12η αγωνιστική, η οποία θα βρει την ομάδα της Γαστούνης στο Ληξούρι.

Την Κυριακή λοιπόν, θα παιχτούν τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, με εξαίρεση το ματς Αίαντα-Θύελλας και τη Δευτέρα θα κληθεί η Επιτροπή να αποφασίσει αν θα ορίσει παιχνίδια για την άλλη Τετάρτη».

Επισημαίνεται ότι 5 ή περισσότερα διαδοχικά κρούσματα σε δύο διαδοχικούς ελέγχους, η Θύελλα αναστέλλει όλες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και μπαίνει σε καραντίνα για 11 ημέρες. Αν σε αυτό το διάστημα η Θύελλα ξανακάνει μοριακό έλεγχο δύο φορές και δεν βρεθεί κάποιο κρούσμα, αυτόματα σταματά η κανονική ροή του πρωταθλήματος και η διοργανώτρια θα ορίσει σε πρώτη φάση τα παιχνίδια που θα έχουν αναβληθεί, αρχής γενομένης το ματς με τη Ζάκυνθο, ίσως την επόμενη Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Κυριακή και κάτω από αυτές τις συνθήκες θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική. Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, γίνεται σαφές ότι εφόσον οριστεί την άλλη Τετάρτη η 12η αγωνιστική, θα απομένουν τρία εξ’ αναβολής παιχνίδια, τα οποία και θα παιχτούν στις 13, 16 και 20 Ιουνίου, τα ματς Θύελλα-Ζάκυνθος, Αίας-Θύελλα και Εθνικός Σκουλικάδου-Θύελλα αντίστοιχα.

Οπότε, θα μείνει η τελευταία αγωνιστική, η οποία θα παιχτεί στις 23 Ιουνίου και με την οποία θα ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα.

Η Κυριακάτικη 11η αγωνιστική

Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Αχαϊκή

ΑΟ Διαβολιτσίου – Πάμισος Μεσσήνης

Ναυπακτιακός Αστέρας – Εθνικός Σκουλικάδου

Ζάκυνθος – Παλληξουριακός

Αίας Γαστούνης – Θύελλα Πατρών (ANABOΛΗ)

Ρεπό: ΑΟ Τσιλιβή

Όλη η επικαιρότητα