Γ Εθνική

Γ’ Εθνική (9ος Όμιλος): Το  χειμερινό (και όχι μόνο) «πάρε – δώσε»

Ακούστε το άρθρο

Αρκετά  αλλαγμένες, αναμένεται να παρουσιαστούν οι περισσότερες  ομάδες του 9ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατά  την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Απριλίου, αναφορικά με το ρόστερ τους!  Η μακρά διάρκεια της καραντίνας έφερε μεγάλες αλλαγές!

Αναλυτικά  όλες  οι προσθαφαιρέσεις… των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Ένας ακόμα παίκτης της Νίκης που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα της Γαστούνης είναι ο ταλαντούχος Φώτης Καλογερόπουλος

O Aίας Γαστούνης θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία με αξιώσεις, έχοντας κρατήσει όλο του το ρόστερ με εξαίρεση τον Νίκο Μπουζούρα(λόγω εργασίας μετακόμισε στην Αθήνα), και απέκτησε από τη Νίκη Τραγανού με τη μορφή δανεισμού, τον 20χρονο επιθετικό, Φώτη Καλογερόπουλο, καθώς επίσης και τον έμπειρο επιθετικό , Γιώργο Γεωργιόπουλο. Ακόμα απέκτησε και τον Γιάννη Παρασκευόπουλο (Αστέρα Αμαλιάδας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Ο ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος θα εμφανισθεί αρκετά αλλαγμένος! Καθώς στρατεύτηκαν οι Βορύλλας και Χριστόπουλος,  Ο Γάλλος  Βάζ μετακόμισε στην Κίνα, και φυσικά οι, Ντόμας, Σαμπανέι και Νικολακόπουλος(που έφυγαν πριν την καραντίνα του Νοεμβρίου), συνεχίζουν αλλού!

Συμπαίκτες με τον αδελφό του Δημήτρη θα είναι πλέον στον ΠΑΟΒ ο έμπειρος Σωτήρης Μικελάτος
Ο «Κρεστεναίος» Θανάσης Μπακατσέλος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στη Γ΄ εθνική με τον ΠΑΟΒ

Έτσι  ενισχύθηκε  ενόψει της επανέναρξης της Γ΄ Εθνικής, με τον έμπειρο Αχαιό μέσο  Σωτήρη Μικελάτο(Ατρόμητος  Πατρών),  Θανάση Φωτόπουλο(Φοίβο Κρεμαστής),  Βαγγέλη Λαθύρη(Πάμισο Μεσσήνης),  Θανάση Μπακατσέλο(Ξενοφώντα Κρεστένων), τον Αχαιό γκολκίπερ Κώστα Σταθόπουλο(Αστέρα Αμαλιάδας), Νίκο  Μωραίτη(Α.Ο. Πάτραι), τον Αλέξανδρο  Μέρμηγκα , που αγωνιζόταν στη Βοιωτία και τον Οπούντιο Μαρτίνου, στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, και τον  Αρντιτ Γκεβόρι που αγωνιζόταν στον Παπαφλέσσα Χώρας στη Μεσσηνίας!

Ο έμπειρος Αχαιός Βαγγέλης Λαθύρης επέστρεψε στην Ηλεία και τον ΠΑΟΒ

ΑΧΑΙΚΗ:

Η Αχαϊκή προχώρησε στην απόκτηση των Δημήτρη Ανδρεόπουλου και Άκη Κωστή από τον Ατρόμητο Πατρών, Μίλτου Μητρόπουλου από Άρη Πατρών, Δημήτρη Τσιτσάρη από την Δόξα Μανωλάδας, του Ηλία Γεωργόπουλου από τον Πήγασο Πατρών, του Ανδρέα Λαζανά από τον Αχαιού Σαραβαλίου, τον Ανδρέα Σοφούλη από την Δόξα Παραλίας, του Γιώργο Πογιατζή από την Αστραπή Ψαροφαίου, τον Γιάννη Δρόσο από Α.Ε Λιμνοχωρίου, Τάσος Κωστόπουλος από Ατρόμητος Λάππα. Γιώργο Λιάκο, Γιώργο Κουτρουμπα, Σωτήρη Διακατο , Μπάμπη Μπακάλη, Αριστείδη Κάτσενο, από Πανμοβριακό!

Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι,  Παπαδόπουλος, Κούσουλας (Ναυπακτιακός Αστέρας), Γραμματικόπουλος (Τηλυκράτης Λευκάδας).

Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ:

Οι κυανοκίτρινοι απέκτησαν τον Κώστα Κάρδαρη. Ο 30χρονος ζακυνθινός μεσοεπιθετικός, μέχρι πρότινος ήταν στον ΑΟ Μυκόνου αλλά λόγω της κατάστασης δεν συνέχισε στο νησί του Αιγαίου! Επίσης το νεαρό ακραίο επιθετικό Αλέξανδρο Σπίρι(Κ. 19 Λεβαδειακού)και ο Θοδωρής Τραγούδας, με καταγωγή από τις Σέρρες, που ήταν στην ομάδα του Πανναξιακού στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Τέλος o Άγγλος σέντερ φορ Cameron Saul είναι ο παίκτης εκείνος που επιλέχτηκε για να φορέσει την φανέλα με τον Νο 9 στην πλάτη για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν.

Αίσθηση προκάλεσε η μεταγραφή του
Cameron Saul από την Ιρλανδική Finn
Harps στη Ζάκυνθο

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ

Κορυφαία μεταγραφή ο Θ. Σαμπανέι(από τον ΠΑΟΒ), και ακόμα οι: Δημήτρης Υψηλός(επέστρεψε από τον Α.Ο. Μυκόνου),  αλλά και ο Κολομβιανός ακραίος αμυντικός Μάρκος Καστάνιο, όπως  και ο Κώστας Μούστα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ

Παίκτης του Εθνικού Σκουλικάδου  είναι ο έμπειρος αμυντικός Ιωσήφ Λαμπρόπουλος! Ο παίκτης κουβαλά ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί  Αχαϊκή, ΑΕ Πελλάνας, Διαγόρα Βραχνεΐκων, Παναχαϊκή, Τύρναβο, ΠΑΣ Λαμία, Πανηλειακό, Καλλονή, Νίκη Βόλου, Ιωνικό και Φωκικό, επίσης ο Χρήστος Καλαμαράς! Ο οποίος  ” έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Μαχαιράδου κατακτώντας 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα. Έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΟ Τσιλιβή κατακτώντας ένα κύπελλο. Παίκτες της ομάδας είναι επίσης ο Κρις Μουσάϊ και ο Διονύσης Σπίνος. Πρόκειται για δύο ταλαντούχους παίκτες που αγωνιζόταν στον ΑΟ Κατασταρίου, όπως επίσης και ο  νεαρός ακραίος  χαφ Λευτέρης  Μεταξάς ! Γέννημα θρέμμα Ζακυνθινός, που μέχρι πρότινος ήταν στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ!

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο Ναυπακτιακό Αστέρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Βαγγέλης Γκάτσης, ενισχύοντας  σημαντικά την ομάδα της Αιτωλοακαρναίας στη γραμμή “κρούσης”. Στην Ναύπακτο θα συνεχίσει την καριέρα του  και ο Στέφανος Καπίας, που έμεινε ελεύθερος από τον Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, ενώ σαν δεύτερη θέση καλύπτει αυτή του αμυντικού χαφ. Φέτος φορόυσε την φανέλα του Ο.Φ.Ιεράπετρας και πέρυσι αγωνιζόνταν στην Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!! Όπως επίσης και ο Κούσουλας της Αχαικής!

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Με στόχο να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος , ο Παναιγιάλειος ενισχύθηκε με τους: Θανάση Σπυρόπουλο που είχε φύγει για την Καλαμάτα, τον Γιώργο Ροδόπουλο που ήρθε δανεικός από την Κ-19 της Παναχαϊκής, τον Χάρη Σουβαντζόγλου από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, τον Μανώλη Βόρφη (έπαιζε σε Δόξα Μεγαλόπολης και ΑΕΚ Τρίπολης) , τον  Μάριο Σπηλιωτόπουλο που ήταν στον Άρη Σκάλας και προέρχεται από τη Θύελλα Αιγίου, τον έμπειρο γκολκίπερ  Γιάννη Καλλιακμάνη, τον μέσο –  επιθετικό Γιώργο Ξυνό, και τον γκολκίπερ  Θεοφάνη Ψυχράμη, που προέρχεται από την ομάδα νέων της Παναχαϊκής! Παρελθόν από τον  Παναιγιάλειος Γ.Σ. , αποτελούν ο Β. Γκάτσης(Ναύπακτος), καθώς και ο Βασίλης  Χριστόπουλος .

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ

Στην ομάδα  επέστρεψαν τα αδέρφια Αλεξανδρή, ο Ανδρέας 22 χρονών, μεσοεπιθετικός (22/05/98) και ο αδερφός του, Δημήτρης, 20 ετών, μεσοεπιθετικός! Παράλληλα, η διοίκηση του Διαγόρα, προχώρησε στην απόκτηση των Βύρωνα Κούστα , Αντώνη Σαρρή  και Γιάννη Γαβριήλ, και φυσικά του πρώην «Βαρδαίου», Νίκου Ντόμα!

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ

Μια ενδεκάδα παίκτες, απέκτησε η Θύελλα Πατρών στην προσπάθειά της να παραμείνει στη Γ΄ εθνική!  Συγκεκριμένα απέκτησε τους: Λυμπέρη Στεργίδη, Χρήστο Τσότρα, Νίκο Μποσγανά, Κώστα Σμπόρα, Γιάννη Καϊμακά, Απόστολο Ξύδη, Γιάννη Διαμαντόπουλο, Δημήτρη Μανθόπουλο, Βασίλη Βέρρα, Νίκος Τσίμπιτση, και Φιλοποίμην Βέρρα.

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Οι Ληξουριώτες απέκτησαν τον μέσο επιθετικό Απόστολο Χατζηστάμου ο οποίος αγωνίστηκε στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος στον όμιλο της Κρήτης με τη φανέλα του Α.Ο. Δαμάστας. Επίσης αποκτήθηκε ο 23χρονος επιθετικός Γιώργος Ευστρατιάδης από τον Πανγυθεατικό. Αγωνίστηκε και στα τέσσερα ματς μέχρι τη διακοπή σημειώνοντας ένα γκολ. Έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Επίσης τον γκολκίπερ Σωτήρη Τσαουντέλιο από την Α.Ε. Κράνης, τον Νίκο Μωραίτη από τον Α.Ο. Σάμης και τον Νίκο Λουκάτου από τον Α.Ο. Διλινάτων.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Στην απόκτηση του 19χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Δημήτρη  Δαύρου, προχώρησε ο σύλλογος της Μεσσηνίας, Οι Νησιώτες ήρθαν επίσης σε συμφωνία με τον Απόλλων Καλαμάτας για τον δανεισμό του Γιάννη Γιακουμή. Ο Γιακουμής είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και γίνεται ο δεύτερος παίκτης μετά τον Φάνη Κάνιστρα που παραχωρείται από τους «μελανόλευκους». Επίσης πήρε «δανεικό» το νεαρό τερματοφύλακα Δημήτρη Αλεξόπουλο, από τον Απόλλων Πεταλιδίου΄ , και επέστρεψε ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, που έπαιζε στο Χαραυγιακό!  Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Βαγγέλης Λαθύρης.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Οι “Μεσσηνίοι” έχουν έρθει σε συμφωνία μ ε τους Νίκο Λιόλιο, Άγγελο Μπαστακό, Γιάννη Στραβάκο, Δημήτρη Μπάρκα, Σπύρο Οδεμισιώτη, Σταύρο Τσουλάκο, Βασίλη Κρεμύδα, Αχιλλέα Χαρλέπα , και τελευταία με τους, Παναγιώτη Σίνο από τον Εθνικό Μελιγαλά και Βασίλη Ψωμαρά, τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αστέρα Αρφαρών και Διαγόρα Ρόδου. Αντίθετα (σταμάτησαν) από τον ΑΟΔ οι: Γιάννης Σεντεμέντες, Γιάννης Καλογερόπουλος, Γιάννης Κοτσοβός, Αλέξανδρος Τσεπελέ, Γιάννης Τζενετέας και ο τερματοφύλακας Παύλος Σουλαντίκας, Άγγελος Γεωργιόπουλος. Ενώ στην Καλαμάτα γύρισε φυσικά ο Γουέσλι, οπου και πήρε τον Στράτο Παπανικολού (τερματοφύλακας από την Κ17 Καλαμάτας). .

Όλη η επικαιρότητα