Ηλεία

Γ. Καρβέλης: «Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια των υγειονομικών»

Ακούστε το άρθρο

Οι διοικητές των ΥΠΕ πήραν οδηγίες από τον κ. Κικίλια για την καλύτερη οργάνωση των νοσοκομείων – Τι ανέφερε για το νοσοκομείο Πύργου 

Ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους διοικητές των ΥΠΕ, έδωσε σαφείς οδηγίες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση των νοσοκομείων, ενόψει νέου κύματος covid-19.

Κυρίως, όπως τόνισε ο κ. διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης (φωτο), ο κ. Κικίλιας ζήτησε να δοθεί μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια του υγειονομικού προσωπικού, για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

«Είχαμε τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό κ. Κικίλια για να οργανώσουμε τα νοσοκομεία όσο καλύτερα γίνεται ενόψει νέου κύματος κορωνοιού. Τα νοσοκομεία πρέπει να είναι οργανωμένα όσον αφορά τα ατομικά μέσα προστασίας για να μην έχουμε πρόβλημα με το υγειονομικό προσωπικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρβέλης, που ανέφερε ακόμη πως το Νοσοκομείο του Πύργου αν χρειαστεί θα φιλοξενήσει μόνο τα κρούσματα που θα εκδηλωθούν στην περιφέρεια του.

«Το Νοσοκομείο Πύργου αν χρειαστεί να νοσηλεύσει ασθενείς με κορωνοιό, θα τους φιλοξενήσει. Έχει άλλωστε κάποιες κλίνες δεσμεύσει γι’ αυτό το σκοπό. Αν χρειαστεί θα εξυπηρετήσει τις δίκες του ανάγκες».

 

Όλη η επικαιρότητα