ΕΠΣ Ηλείας

Γ. Λαγός: «Μακριά από αυτό που μπορούμε, θέλουμε χρόνο!»

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Αστέρας Αμαλιάδας να μπήκε με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της  Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, κάνοντας έως τώρα το 2Χ2, όμως στο «βυσσινί» στρατόπεδο έχει στοιχήσει ο σοβαρός τραυματισμός του Σωτήρη Σταυρούλια, καθώς η απουσία του στο τελευταίο ματς με τον Ηλειακό Βαρθολομιού, ήταν κάτι  παραπάνω από αισθητή!

Ο  εν λόγω παίκτης δυστυχώς στο ματς της πρεμιέρας με τη Δάφνη , μόλις στο 8΄ αποχώρησε τραυματίας, με την διάγνωση να λέει θλάση βαριάς μορφής! Πράγμα που σημαίνει ότι προλαβαίνει δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Πανηλειακό την 5η αγωνιστική στον Πύργο! Πράγμα που έχει αναγκάσει τους διοικούντες να  αναζητούν την απόκτηση τουλάχιστον δυο παικτών ακόμα, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα στο χώρο του κέντρου!  Κάτι  που έχει ζητήσει και ο τεχνικός του Αστέρα, Γιώργος Λαγός, οποίος ειδε στο ματς με τον Ηλειακό Βαρθολομιού να επιστρέφει σε δράση ο Τζέντο Χοτζάι!

Μιλώντας στην «Πατρίς – Σπορ» για το ματς της ομάδας του με τον Ηλειακό Βαρθολομιού Ο Αχαιός τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας τόνισε: 

«Είμαστε ακόμα μακριά από αυτό που μπορούμε. Η ομάδα, πρέπει να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς και για να γίνει αυτό, χρειάζεται χρόνο. Χρειαζόμαστε ένα μήνα περίπου για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα στάνταρντ απόδοσης! Μπορούμε να καλύψουμε το χάντικαπ αυτό. Με τον τρόπο που δουλεύουμε, όπως πάμε, σταδιακά αυτό θα μπορέσει να φανεί. Το μόνο πρόβλημα είναι δεν μπορούμε σαν ομάδα να έχουμε τους παίκτες που χρειάζεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας σε αυτό το αρχικό διάστημα. Ελπίζω και με την προσθήκη τουλάχιστον δυο παικτών ακόμα, την επιστροφή του Μπραβου, και την προσθήκη του Χοτζάι από την περασμένη Κυριακή, η ομάδα να δέσει… ακόμα περισσότερο».

Όλη η επικαιρότητα