ΕΠΣ Ηλείας

Γ. Λαγός (Προπονητής Αστέρα Αμαλιάδας): «Η καραντίνα …είναι μια ευκαιρία για συντήρηση στο Δημοτικό Στ. Αμαλιάδας»!

Ακούστε το άρθρο

Το θέμα του Δημοτικού γηπέδου της Αμαλιάδας , θίγει ο Αχαιός τεχνικός  του Αστέρα  Γιώργος Λαγός, με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του! 

Ο  τεχνικός των Βυσσινί, υπογραμμίζει ότι η διακοπή που υπάρχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ελέω του Κορωναιού, είναι μια ευκαιρία να γίνει επισπορά και συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Αναφέρει λοιπόν:

«Εγώ ζω στην Κάτω Αχαγιά. Στον Δήμο Δύμης. Παρακολουθώ ότι σε όλα τα γήπεδα του Δήμου, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, γίνεται επισπορά και συντήρηση στους αγωνιστικούς χώρους. Θεωρώ ότι το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και στην Αμαλιάδα. Να αποκτήσει η πόλη ένα γήπεδο που αρμόζει σε μια ομάδα με τους φιλάθλους και την ιστορία του Αστέρα. Γιατί μέσα από ένα καλύτερο γήπεδο, θα δημιουργηθεί και μια καλύτερη ομάδα. Το θέμα το έχω επισημάνει σε όλους τους εμπλεκόμενους. Δεν είναι δική μου δουλειά το πώς θα γίνει, ούτε γνωρίζω, εκείνο όμως που γνωρίζω είναι ότι έχουμε έναν αγωνιστικό χώρο σε κάκιστη κατάσταση, αλλά και ένα βοηθητικό επίσης σε άσχημη κατάσταση. Για την Αμαλιάδα, με τους χώρους που έχει, για μια ομάδα με την ιστορία του Αστέρα και με τα εκατοντάδες παιδιά που έχει στις Ακαδημίες, αξίζουν καλύτερα γήπεδα. Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν μας έλεγαν αύριο το πρωί ότι φεύγουμε από το γήπεδο επειδή πρέπει να ξηλωθεί να κατασκευαστεί καινούργιο. Είναι τόσο άσχημος ο αγωνιστικός χώρος που θα μπορούσε ο Αστέρας να πάει οπουδήποτε αλλού να αγωνιστεί, να βρει καλύτερο γήπεδο. Γι’ αυτό και επισημαίνω,  ότι θα έπρεπε τώρα με την ευκαιρία της διακοπής, να γίνει τουλάχιστον μια προσπάθεια βελτίωσης αυτού του αγωνιστικού χώρου».

Όλη η επικαιρότητα